To je to što me zanima!

Goran Karan dao iskaz o napadu na svog sina Roka

Karana mlađeg prije dva mjeseca na Rivi nokautirao je bivši boksač Tomislav Popov (20). Okrznuli su se ramenima u prolazu i posvađali
Vidi originalni članak

Goran Karan i bivša supruga Suzana u četvrtak su pred istražnim sucem Slavkom Lozinom dali iskaze o napadu na njihova sina Roka (19). Budući da nisu imali direktnih saznanja o samom incidentu, svjedočili su o sinovu karakteru i obiteljskim prilikama. Roko se još uvijek ne osjeća dovoljno dobro da bi sucu Lozini iznio svoju verziju tučnjave. Karana mlađeg je prije dva mjeseca na Rivi nokautirao bivši boksač Tomislav Popov (20). Okrznuli su se ramenima u prolazu i posvađali, a Tomislav ga je ubrzo oborio udarcem. Ostavio je onesviještenog Roka na tlu i pobjegao. Mladi Karan je u KBC-u Split proveo tjedan dana. Otac ga je, usprkos protivljenju liječnika, samovoljno prebacio na Rebro.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ja___zg 16.01.2009.

    kaj ti je onda tuđman ak ti je tito zločinac!!!**?????? prvo razmisli kaj pišeš, baš se vidi da si za hdz--

  • bajko 16.01.2009.

    hvatica-morao sam se prijaviti baš zbog tebe ,koji Tito je zločinac,zbog čega,dok je on bio nije bilo toga sranja ,mogao si spavati u sred noči u bilo kojem parku a sad nisi sigurn ni u svojoj kuči.Ti si sigurno neka debelo potkožena iz HDZ-a pa laprdaš gluposti.

  • hrvatica_bj 15.01.2009.

    hottie ti ćeš me učit??,ma ti nešto znaš..ono smiri doživljaje,jbt tito..

Komentiraj...
Vidi sve komentare