To je to što me zanima!

Goran Karan i Dujmić snimili spot za pjesmu 'Ako to je sve'

POSJETILA IH JE I 'ANĐELICA' Spot je sniman pod redateljskom palicom Željka Petreša i pred kamerom Tomislava Krnića u šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila
Vidi originalni članak

Prije više od godinu dana Goran Karan napisao je stihove pjesme 'Ako to je sve', svojevrsnog razgovora s Bogom na kraju života.

Dugo ju je čuvao i nikako ju nije uspio zaokružiti u savršenu cjelinu kakvu su ti iskreni stihovi zaslužili. 

Sve dok nije sreo Rajka Dujmića koji je pjesmu uglazbio. 

- Suradnja s Rajkom Dujmićem divno je i novo iskustvo te prilika za raditi s velikim autorom. U ovom slučaju njegova glazba je zapravo sretan spoj okolnosti, slučajnost, sudbina, Božja namjera - kako god to želite nazvati. Nakon intervjua koji sam radio za časopis Cantus, uz jedno veliko poštovanje prema njegovom radu, pitao sam ga za mišljenje o tekstu. Nije prošlo ni 40 minuta od kad smo se razišli, kad me je nazvao da javi da je pjesma gotova - kazao je Karan.

Ni Dujmić nije štedio komplimente opisujući novu suradnju.

- Nakon dugo vremena uživam u muškom glasu, našao sam muškarca sa srcem, nježnog rokera. Imam partnera na nivou neba. Nikada lakše nisam snimio spot i uživao sam u svakome trenutku - kazao je Dujmić i dodao da je pjesma toliko dobra da ju ne može riječima opisati.

- To je kao Adamovo rebro od kojeg su nastale sve žene, zaključio je Dujmić.

'Ako to je sve' zajedno su predstavili na Zagrebačkom festivalu, a sad su za pjesmu u izdanju diskografske kuće Scardona, snimili i spot. 

U spotu snimanom pod redateljskom palicom Željka Petreša i pred kamerom Tomislava Krnića, Karanu i Dujmiću pridružila se i prelijepa 'anđelica' koja je pomogla u šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila stvoriti rajski ugođaj. 

Goran Karan u ožujku nastavlja niz uspješnih koncerta te ga 6. ožujka čeka nastup u Novom Mestu gdje će biti gost Tomislavu Braliću i klapi Intrade, dan kasnije je u Grosuplju, a na Dan žena zapjevat će u Poljskoj u Rudi Śląskoj.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • teninamama 26.02.2015.

    Pjesma je lijepa,ali Karan je zakon!

  • user_388907 23.02.2015.

    Divna pjesma

  • kluna 23.02.2015.

    Profinjen "susret" glazbenih duša; nama na sreću, kliknuli su se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare