To je to što me zanima!

Goran ljubomoran na fotografa: 'Samo da mi ne padne na tebe'

Koliko su Hana i Goran zaljubljeni pokazuju fotografije na društvenim mrežama, činjenica da je Gospodin Savršeni došao iz Njemačke kako bi mogao provesti blagdane sa svojom odabranicom i slatki izljevi ljubomore
Vidi originalni članak

Goranova i Hanina ljubavna idila traje posljednjih nekoliko tjedana, a zaljubljeni par oglušio se na negativne komentare o njihovoj vezi. Koliko su zaljubljeni pokazuju fotografije na društvenim mrežama, činjenica da je Gospodin Savršeni došao iz Njemačke kako bi mogao provesti blagdane sa svojom odabranicom i slatki izljevi ljubomore. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Goran Jurenec (39) je ispod Hanine fotografije na kojoj leži na tepihu u crvenoj haljini komentirao sljedeće:

- Ljepotica moja, al jesi mi ti pala? Ljubim teeeeee - napisao je Goran, a Hana mu je odgovorila kako se to ipak nije dogodilo, no da je fotograf skoro pao, ali je ipak sve dobro prošlo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Samo da mi na tebe ne padne - našalio se Goran.  I dok jedni smatraju kako je Hana Rodić (21) premlada za njega, Zagrepčanki to ne predstavlja nikakav problem.

- Mi se nekako nadopunjavamo i stvarno lijepo funkcioniramo. Tako da ta razlika u godina nije nešto tako drastično, ne primijeti se jer ja izgledam starije, on izgleda mlađe i onda se to sve zapravo nekako nadopunilo - smatra Hana koja bi, kako kaže, opet sve ponovila.

ZALJUBLJENI PAR IZ SHOWA 'Očekujte ga ovaj tjedan': Hana i Goran pripremili novi projekt

- Naravno da bih sve ponovila, upoznala sam divne ljude, bogatija sam za jedno životno iskustvo, pronašla sam ljubav... Je li moglo bolje od ovoga? - izjavila je 21-godišnjakinja te dodala kako iz showa pamti puno lijepih trenutaka, no dva su joj se posebno urezala u pamćenje.

- Najčešće se sjetim poljupca u neboderu i kuhanja u finalu - otkrila je. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • etica 29.12.2018.

    Fotke su koma 😣😣

  • sanja_03 28.12.2018.

    Svaki dan nova rečenica o paru, a onda copy - paste ostatak teksta od jučer, prekjučer.... ovo već i vrapci znaju napamet!

  • Veseli odojak 28.12.2018.

    Ova je daleko najgora od svih kandidatkinja....bilo koju drugu da je izabrao bolje bi izabrao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare