To je to što me zanima!

Goran u SMS-u Mireli: Ako se to sazna, bit će strašno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirela Rupić objavila je na svom Facebook profilu SMS poruku koju je dobila od Gorana Višnjića nakon što mu je javila da nosi njegovo dijete
Vidi originalni članak

Na svojem Facebook profilu Mirela Rupić (37) objavila je SMS koji joj je poslao Goran Višnjić (36) nakon što mu je rekla da je trudna: “Ja ti kažem, kad god ti to daš na sud ili u novine ili bilo što, da će se to povlačiti i bit će strašno za sve. Pogotovo za tebe jer ćete ti i to dijete biti tamo. Ne znam što tebi znači ako bih ja došao tamo i to potvrdio. Ako dođe do toga i ako to izađe vani, ja se naprosto ne želim pojavljivati u Hrvatskoj”.
- To sam napisala jer sam ogorčena što mi šalje socijalnu službu za vrat. Zašto on, kao otac, nikada nije pozvan na red u tu instituciju jer ne pita za dijete? Kćer nije ni vidio. Ako ima imalo ljudskosti, neće ih ni meni slati - kaže Mirela. Kaže kako baka i djed također nisu vidjeli Lanu Lourdes (2).
- Nikada joj nisu prišli na vidljivu daljinu, a kamoli blizinu. Bitno da o meni po Šibeniku pričaju da sam njihovu sinu uništila karijeru - ogorčena je.
- Ja se na Facebooku obraćam prijateljima. Slobodu govora koju imam ovdje, ali i inače, nitko mi neće oduzeti. To što nekog istina zaboli, nije moja stvar. Mnogo je boli naneseno meni pa se onaj koji je to hladnokrvno radio nije pitao kako se ja osjećam - napisala je Mirela koja ne može shvatiti kako očevi mogu ne pitati za svoju djecu.
- Kakav kamen mora biti čovjek da se postavi prema svom djetetu na tako oduran način? Da ne pita za svoju krv i meso? Govorim u ime sve djece koja su ostavljena kao da su trule višnje - napisala je Šibenčanka.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Gimnazijalka 06.05.2009.

    Ajme, daj ženo, oladi više, dosadna si, cijela Hrvatska ti se smije!!! Vidi se da je samo željna medijske pozornosti, jadno to dijete... Da joj barem zaprijete da će soc. služba uzeti dijete, bar na kratko, da žena začepi više... A sad tu napada Višnjića... Oboje ste bili pijani, ali i u pijanom stanju se može sjetiti kako se stavlja kondom za zaštitu od neželjene trudnoće... Glavno da je goran kriv za sve, a ona je sebi osigurala život, ne treba ni raditi jer joj goran plaća alimentaciju, koliko ono, 8-9000 kn?? Molim te... Ako čovjek ne želi vidjeti dijete, ne želi i gotovo, šta sad ona želi? Da ostavi sina i ženu i vjenča se s njom?? Omg, ženo, OČAJNA si........

  • tuga i zalost 05.05.2009.

    stvarno prestrasno.....kao prvo svjesno je legla i rasirila noge ozenjenom tipu i sada sta zeli da ovaj prizna malu....zasto bi.....a kao drugo e moj gorane kad ti dojde da svrsis izvadi ga i po njoj

  • nikofre 04.05.2009.

    Koja odurna ženska. Umjesto što blati Gorana bilo bi joj bolje da poradi malo na sebi, on joj je jasno dao do znanja da ne želi to dijete, da se ne želi razvesti i da mu je muka pri pomisli što će se dogoditi ako ona to da u novine....što još hoće? Dobila je što je tražila. Pokušala mu je uništiti brak i sad još razvlači po novinama njega i njegovu ženu. Ne želim reći da Goran nije kriv, kriv je jer je kao oženjen čovjek okolo prosipao sjeme, a njezina je odluka da rodi dijete oženjenog čovjeka...Šta ju je Ivana trebala zvati u LA i ugostiti u svojoj kući????Svaka čast Ivani! Ovo dvoje mi se gade!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare