To je to što me zanima!

Goran više nije savršen: Odbili ga za posao jer je 'prekvarcan'

'Rekli su mi na castingu da sam se previše sunčao. Pa ljeto je i ja sam s Balkana', rekao je bivši Gospodin Savršeni i priložio fotografiju isklesanog torza
Vidi originalni članak

Goran Jurenec (40), prvi Gospodin Savršeni u Hrvatskoj, koji je 2018. nakon showa osvojio Zagrepčanku Hanu Rodić (23), živi i radi u Njemačkoj. U Berlinu obilazi mnoge castinge za modele i glumce, a sada se požalio kako je dobio i kritiku na račun izgleda. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goran odgovara na 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- E takav je život. Za sve one koji ne znaju, kao maneken i glumac, ovdje sjedim i čekam na red. Imam papire za ispuniti. Bio sam na bazenu i dobio boju, nadam se da nisam pretaman - rekao je Goran. Bivši profesionalni košarkaš i tajlandski boksač s uspješnom karijerom modela iza sebe ima, između ostalog, više od pedeset naslovnica Men’s Healtha u izdanjima diljem svijeta.

Sa sunčanjem je ipak pretjerao pa je umjesto njega, požalio se, drugi muški model dobio posao.

GORAN JE U NEDOUMICI Problemi s Hanom? 'Razmišljam koje korake moram poduzeti...'

- Rekli su mi da sam se previše sunčao. Pa ljeto je i ja sam s Balkana - našalio se Jurenec i priložio fotografiju isklesanog torza. 

S njim živi Hana koja je na relaciji Zagreb-Berlin, a par je nedavno uzeo predah od društvenih mreža. Tijekom karantene vrijedno je radila na novim projektima, ali i na fizičkom izgledu. Najveća podrška bio joj je Goran koji ju je motivirao i trenirao kako bi došla do savršene linije.

- Imala sam 63 kilograma, a izgubila sam deset. Osjećam se odlično, zdravo i samouvjereno. Nije bilo toliko naporno s obzirom na to da mi je gubitak kilograma bio velika želja. Slušala sam Gorana i stigla do ovakvih rezultata - pohvalila se atraktivna reality zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 21.08.2020.

    Čekaj.. Kad je on to bio savršen?? 🤔Muškarac koji ima malo trbuha i dlaka je savršen.A Goran je muškić ne muškarac

  • Florian39 18.08.2020.

    Pa tko je taj tip? O cemu i zasto to pisete....komu je taj nebitni saurseni vazan

  • prevara55 18.08.2020.

    majke ti mile ova njegova hanuma vise ne lici na sebe nakon svih ti fotočopova i filtera

Komentiraj...
Vidi sve komentare