To je to što me zanima!

Goran Višnjić će doći u Hrvatsku na analizu?

Američki mediji ovih dana pišu o Goranovoj izvanbračnoj kćeri te kako će glumac morati ići na sud u domovinu zbog utvrđivanja očinstva
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (35) morat će potkraj mjeseca otputovati u rodnu Hrvatsku radi utvrđivanja očinstva.
Tamošnja žena optužila ga je da je otac njezina djeteta, raspisali su se ovih dana američki mediji. U tekstovima navode kako je Višnjić u braku s kiparicom Ivanom Vrdoljak (37) od 1999. godine te da je priznao kako je u ljeto prošle godine imao kratkotrajnu aferu sa Šibenčankom Mirelom Rupić (36). Nisu propustili napisati kako se Goran opravdao da se s Mirelom sastao samo jedanput, ali se ničega ne sjeća zbog “jetlagga” i pijanstva.
Pišu i da Višnjić Mireli šalje 8000 kuna na mjesec otkako je rodila djevojčicu Lanu Lurdes te kako su Goran i Ivana u travnju ove godine posvojili sina Tina, koji je rođen otprilike u isto vrijeme kad i Goranova izvanbračna kći. Višnjićev odvjetnik Marijan Hanžeković nije želio komentirati navode da će Goran 26. rujna doći na prvo ročište u Zagreb pozvavši se na odredbu o isključenju javnosti iz postupka zbog zaštite malodobnog djeteta.
- Višnjić je mogao odugovlačiti postupak čekajući da mu sudski poziv bude uručen u Americi posredstvom diplomatske službe. U želji da se slučaj što prije okonča, opunomoćio je nas da primamo sudske pozive. Poštovat će odluku suda i otići na DNK analizu u ustanovu koju odredi sud - kaže Hanžeković.
On je tvrdnje da Višnjić želi analizu u Americi nazvao zlonamjernim podmetanjem suprotne strane.
GORAN ĆE VIDJETI LANU I MIRELU NA DNK ANALIZI
Kod nas je propisano da otac, majka i dijete moraju doći zajedno u ustanovu u kojoj se radi DNK analiza.
Svoj identitet dokazuju osobnim iskaznicama ili putovnicom, a djetetov izvodom iz matične knjige rođenih. Majka je nazočna dok otac daje podatke i obrnuto. Oboje ostavljaju otisak prsta. Majci, ocu i djetetu potom se uzimaju uzorci krvi i sline.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare