To je to što me zanima!

Goran Višnjić je iz interesa priznao Lanu Lourdes?

Zašto je Goran Višnjić Lanu Lourdes priznao baš prije drugog roka za DNK vještačenje? Zašto ne želi dati 10.000 kuna alimentacije?
Vidi originalni članak

Hrvatska hollywoodska zvijezda je Lanu Lourdes, kćerku Mirele Rupić (36), priznao tek nakon osam mjeseci njenog života. Goran Višnjić (36) propustio je prvo od tri DNK vještačenja zbog očinstva, a kćer je odlučio priznati baš prije drugog roka. Ni glumac ni njegova žena Ivana Vrdojlak (38) nisu se od početka skandala pojavili u Hrvatskoj. Goran je na testiranje morao doći u Zagreb. Je li dijete "na brzinu" priznao jer ne želi doći u Zagreb ili postoji neki drugi razlog? Je li napokon shvatio da čini pravu stvar za malenu djevojčicu koja je u cijeloj ovoj priči najmanje kriva za grijehe svojih roditelja? Osim što je priznao dijete, glumac je ponudio i alimentaciju u visini od 9.000 kuna. Mirela traži 10.000 i visina alimentacije na kraju će ipak biti određena na sudu. Za prilike prosječnog Hrvata obje svote su velike, ali zar razlika od 1000 kuna uistinu toliko znači nekome tko svoj kruh zarađuje u Hollywoodu. Mirela Rupić je nakon Goranova priznanja djeteta rekla kako je on time pokazao da ipak ima srce. No, ovakvo natezanje oko alimentacije pokazuje kako Višnjić ipak ne želi sasvim popustiti ženi s kojom je imao avanturu i zbog koje mu se brak navodno našao u opasnosti. Stoji li iza toga on ili njegova supruga? Zna se da je Ivana Mirelu zvala na telefon i prijetila joj nakon što je saznala za Goranov preljub. Možda prevarena žena ne želi samo tako "položiti oružje".

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Keira 15.12.2007.

    otac ko kolac

  • mala90 14.12.2007.

    naravno da ima pavo na alimentaciju,i jako bi bilo ljepo da joj pošalje dar,ako je normalna osoba,to će i napraviti!i ja ne osuđujem samohrane majke,kaj više neznaš ni čitat!

  • mala90 14.12.2007.

    ti si jedna obična ogorčena osoba koja nemože podnijeti da je netko u braku,i da mi je supe,i da nisam isfrustrirana osoba,a kaj se robe tiče.ja mu kupujem sve novo,njemu je ljepše kad se igram s njim nego da idemo po centrima stalno. i nije sve u novcu,ti to očito ne kužiš.stvar je u tom da joj ti novci neće nadomjestit ono kaj će joj falit u životu-ljubav oca.a to se ne može kupiti.i ti očito nemaš drugog posla nego sve žive kritizirati,i kao ono-ja sam najpametnija,i sve kaj ja kažem je naj,naj- daj se spusti na zemlju i svoje emocionalne probleme rješavaj nekak drugačije.tvoji komentari svugdje.daj odi nekaj radit,bilo bi ti pametnije.i postupak usvajanja traje po par godina za tvoju informaciju.nekaj pametnog pročitaj dok si na netu,nebi ti škodilo,vidim po tvom izražavanju.pozdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare