To je to što me zanima!

Goran Višnjić Mireli Rupić poslao socijalnu službu

Šibenčanku Mirelu, koja je rodila Višnjićevo dijete, Centar za socijalnu skrb pozvao je na razgovor o odgoju 8-mjesečne kćeri Lane Lourdes
Vidi originalni članak

Mirelu Rupić (36) Centar za socijalnu skrb grada Šibenika pozvao je na razgovor. Dječjoj pravobraniteljici prijavio ju je odvjetnik Gorana Višnjića, Marijan Hanžeković. Glumac zamjera Mireli što je s njihovom kćeri istupila u javnost.
- Želimo da se dijete izuzme iz medijske manipulacije. Upozorili smo na Mirelino zloupotrebljavanje Lane Loudes u promotivne svrhe. Smtramo da time krši privatnost djeteta - kazao je Hanžeković. Pritom se osvrnuo na objavljivanje fotografija Lane u jednom tjedniku. Višnjić (36) se nekoliko tjedana prije s posvojenim sinom Tinom slikao za drugi tjednik.
- Mirela je pozvana na razgovor o Laninu odgoju. Centar će navodno poduzeti nekakve mjere zbog objavljivanja Laninih fotografija - kazao nam je Nenad Škare, Mirelin odvjetnik.
- Zabranili su joj pričati i snimati se za medije iako za to nemaju nikave zakonske osnove. Bio je to jako neugodan razgovor za moju stranku - kazao je Škare. Dodao je da zasad neće reagirati na verbalna upozorenja iz Centra. Reagirat će ako Mirela od šibenske socijalne službe dobije sve napismeno. Mirelu bi zbog jednog istupa u javnost s malom Lanom ili ukoliko ponovno istupi mogli proglasiti lošom majkom. Zbog toga Višnjić bi mogao zatraži skrbništvo nad Lanom. Škare to opovrgava.
- Nema nikakvog rješenja. Ne možemo govoriti o takvoj mogućnosti. Ništa nam nije jasno. Mireli nisu objasnili tko ju je prijavio pravobraniteljici niti zašto - kaže Škare. Uplašena Mirela nije željela razgovarati. Poslala je SMS: “Ne smijem davati nikave izjave. Ne smijem, nije da ne želim. Izmučena sam od svega. Jedva čekam vrijeme kad ću početi voditi miran život”, napisala je. Na zadnjem ročištu o visini alimentacije i utvrđivanja očinstva nad Lanom Goranovi odvjetnici najavili su da će Mirelu prijaviti dječjoj pravobraniteljici jer je izlaže u medijima.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • entoni 30.12.2007.

    DALI SU KLAN VRDOLJAK ZABRANILI SLIKANJE DJECE IZ PRVOG BRAKA OD ANDRIJE, KAD SE SLIKAJU SAMO OVO DVOJE IZ BRAKA SA PJEVAČICOM VANOM SA KOJOM JE VARAO PRVU SUPRUGU ISTINSKU DAMU I DRAGU OSOBU, ONA I DJECA SE JOŠ NISU POTPUNO OPORAVILI OD TOGA. ANDRIJA JE IMAO PREKRASNU OBITELJ,VARAO I OSTAVIO PRVU ŽENU,USPIO SE OŽENITI OPĆINSKI SA OVOM , ALI NEMA ON SAMO DVOJE DJECE SA KOJIMA SE PONOSNO SLIKA PO NOVINAMA KAO I OSTALE POZNATE LIČNOSTI ? SRAMOTA IZGLEDA DA VEĆINOM MEDIJA VLADAJU VRDOLJACI. ČUDOM JE MLAD DEČKO MARKO KUPIO PALIĆ NA KREŠIMIRCU, PA ZAR SE TAMO UZ PIĆE I HRANU NOVINARE BUDUĆE BLIZU JE FAKS I AKTUALNE EDUCIRA ŠTA SMIJU ŠTA NE. NE MRZIM VRDOLJAKE ČUDOTVORCI SU, ALI GDJE JE DEMOKRACIJA ZOVE LI SE VRDOLJAKOKRACIJA ????????

  • entoni 30.12.2007.

    SLIKA SE I MALI TIN VRDOLJAKOVI UNUCI SU ČESTO GLUMCI U DOMAĆIM REKLAMAMA,NAPOLITANKE,DUKATELA..... MIRELIN SIN JE KOD OCA JER JE BIO U STALNOM RADNOM ODNOSU I IMAO SVOJU SOBU, PA JE SUD TAKO PRESUDIO A MIRELA POVRATAK STARCIMA, JER JE HTJELA I DJEČAKA I FAKS. VIŠNJIĆEVI STARCI NISU IŠLI NA KRSTITKE TIN ZA KOJEG SE NAJVIŠE BRINEM,JER SU POĆENITO PROTIV BRAKA U KOJEM ON JE A NE SVIĐA IM SE NI MIRELA. DA SE NJIH PITA SIN BI OŽENIO ANU ILI NI JEDNU OD OVIH SA KOJIMA JE BIO. NADAM SE PRAVDI I NOVIM FOTKAMA ATRAKTIVNE MIRELE I PRELJEPE LANE !!!!!!

  • entoni 30.12.2007.

    SRAMOTA DA U NAŠOJ DRŽAVI UVIJEK VRDOLJACI VODE GLAVNU RIJEĆ. OBOGATILI SE ČUDOM SVI SINOVI. BAŠ RAZMIŠLJAM AKO MIRELA NE SMIJE U JAVNOSTI, ONDA JE PRIKLADNIJE PREPRIČATI ZATAŠKANE DROGERSKE PUSTOLOVINE PVC GOSPOĐE JOŠ IZ DOBA O.Š.ANKE BUTORAC GDJE JE ZAPOČELA PRINCEZICA SA PUŠENJEM TRAVE,ALKOHOLOM I TO STVARNO PRERANO....ZAŠTO NE BI VIDJELI KAKO NAPREDUJE KČERKICA OD VELIKOG GLUMCA. SRAMOTA JE ŠTO DRHTI HRVATSKA JAVNOST OD VRDOLJAKA KOJI SE IZGOVARAJU NA BRIGU O MALENOJ. NE ŽELI JU IVANA GLEDATI U JAVNOSTI I GLE JADNE SOCIJALNE SLUŽBE KAKO POSLUŠA VRDOLJAKE,ODVRATNO I KVARNO ZA VRDOLJAKUŠU SAMO JOJ DAJU JAČI PRIVID MOČI KOJU NJEZIN OTAC ZAISTA IMA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare