To je to što me zanima!

Goran Višnjić preuzet će ulogu u nastavku Netflixovih 'Vikinga'

Povijesnu dramu 'Vikings: Valhalla' kreirao je Jeb Stuart kao nastavak Vikinga Michaela Hirsta, koji su objavljeni na Netflixu u veljači ove godine, a koji su se ubrzo našli u top 10 najgledanijih
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (49) glumit će u novoj sezoni popularne Netflixove serije 'Vikings: Valhalla'. Kako piše Deadline, Višnjić će debitirati u trećoj sezoni kao lik Erika Crvenog - 'Erik the Red'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Erik Crveni legendarni je vikinški otac Leifa Erikssona i Freydis, koji živi u egzilu Grenlandu zbog zločina koji je počinio na Islandu i u Norveškoj. Povijesnu dramu 'Vikings: Valhalla' kreirao je Jeb Stuart kao nastavak Vikinga Michaela Hirsta, koji su objavljeni na Netflixu u veljači ove godine, a koji su se ubrzo našli u top 10 najgledanijih. 

Radnja se u nastavku odvija u 11. stoljeću, sto godina nakon događaja u prve dvije sezone, i kronološki prikazuje avanture jednih od najpoznatijih Vikinga - Leifa Erikssona, Freydis Eriksdottter, Harald Hardrada i Normana King Williama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U seriji će uz Višnjića glumiti Leo Suter, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes i Caroline Henderson.

BIO U KAZALIŠTU Goran Višnjić želi novi nadimak, ali kolege su prijedlog odbili

Šibenčanin Višnjić je glumac s holivudskom karijerom, a najpoznatiji je po ulogama u serijama 'Hitna služba' i 'Bezvremeni'. Tijekom karijere pojavljivao se u mnogim američkim filmovima i serijama, a prije nekoliko godina izazvao je mnoštvo reakcija javnosti preuzevši ulogu Ante Gotovine u filmu 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (91). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nameless 07.06.2022.

    Svidjelo mi se kako mu je glava explodirala u zadnjoj epizodi druge sezone The Boys...

  • 07.06.2022.

    glumac za serije ranga "Larin izbor"

  • 07.06.2022.

    Kad je bio u vezi sa Lucijom Rade mu sredio prve uloge u Americi..ne bi taj ništa napravio da nije bio u vezi sa kćeri poznatog tate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare