Obavijesti

Show

Komentari 5

Goran Višnjić preuzet će ulogu u nastavku Netflixovih 'Vikinga'

Goran Višnjić preuzet će ulogu u nastavku Netflixovih 'Vikinga'
5

Povijesnu dramu 'Vikings: Valhalla' kreirao je Jeb Stuart kao nastavak Vikinga Michaela Hirsta, koji su objavljeni na Netflixu u veljači ove godine, a koji su se ubrzo našli u top 10 najgledanijih

VIDEO

Goran Višnjić (49) glumit će u novoj sezoni popularne Netflixove serije 'Vikings: Valhalla'. Kako piše Deadline, Višnjić će debitirati u trećoj sezoni kao lik Erika Crvenog - 'Erik the Red'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

Erik Crveni legendarni je vikinški otac Leifa Erikssona i Freydis, koji živi u egzilu Grenlandu zbog zločina koji je počinio na Islandu i u Norveškoj. Povijesnu dramu 'Vikings: Valhalla' kreirao je Jeb Stuart kao nastavak Vikinga Michaela Hirsta, koji su objavljeni na Netflixu u veljači ove godine, a koji su se ubrzo našli u top 10 najgledanijih. 

Radnja se u nastavku odvija u 11. stoljeću, sto godina nakon događaja u prve dvije sezone, i kronološki prikazuje avanture jednih od najpoznatijih Vikinga - Leifa Erikssona, Freydis Eriksdottter, Harald Hardrada i Normana King Williama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U seriji će uz Višnjića glumiti Leo Suter, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes i Caroline Henderson.

Goran Višnjić želi novi nadimak, ali kolege su prijedlog odbili
Goran Višnjić želi novi nadimak, ali kolege su prijedlog odbili

Šibenčanin Višnjić je glumac s holivudskom karijerom, a najpoznatiji je po ulogama u serijama 'Hitna služba' i 'Bezvremeni'. Tijekom karijere pojavljivao se u mnogim američkim filmovima i serijama, a prije nekoliko godina izazvao je mnoštvo reakcija javnosti preuzevši ulogu Ante Gotovine u filmu 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (91). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija