To je to što me zanima!

Goranu Miliću provalila je u stan policija i deložirala ga

Sve veće televizije u Srbiji snimile su Milićevu deložaciju. Novinar je stan dobio 1986. godine od RTV Beograd. Milić je trenutačno u Frankfurtu
Vidi originalni članak

Goran Milić deložiran je iz stana u Beogradu u petak poslijepodne. Policija je provalila u nazočnosti susjeda i novinara i zapečatila stan, prenosi Večernji list. Sve veće televizije u Srbiji snimile su Milićevu deložaciju. Novinar je stan dobio 1986. od RTV Beograd. Iako stan sada glasi na sutkinju Dragicu Junović, koju Goran Milić krivi za otimanje imovine i zloporabu položaja, nije se pojavila na deložaciji. Milić se trenutačno nalazi u Frankfurtu, gdje snima svoj putopis po Europi. Ispričao je kako nije siguran da će se slučaj riješiti u njegovu korist. Pisao je predsjedniku Srbije, predsjedniku općine, gradonačelniku, sutkinji koja je sudila u slučaju, poslao je pisma na 12 adresa i nitko mu nije odgovorio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Joseph20 13.10.2009.

    Sve se Placa, sve se bome i VRACA:)

  • svi_smo_doma 13.10.2009.

    Koliko nejasnoća u malom tekstu! Nije dobio stan na poklon nego na korištenje. Kad ga više ne koristi mora ga vratiti! Ne radi više za RTV Beograd i stan mora vratiti! A on je mislio da je i tamo lopovska Hrvatska, dočepaš se stanarskog prava pa otkupiš za par tisućica! E nećeš majci!

  • zmr 12.10.2009.

    Pa sta bi on,kada se odselio iz njega? Sigurno bi stan u Zagrebu da je od nekog novinara koji je otisao u Srbiju toliko dugo bio u vlasnistvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare