To je to što me zanima!

Goribor rasprodao Vintage Bar te su dodali još jedan koncert

Za vrijeme oba koncerta, snimat će se materijal koji će kasnije biti objavljen na njihovom prvom live CD i DVD izdanju. Koncerti su u Zagrebu u petak i subotu
Vidi originalni članak

Zagrebačka publika i Goribor se i dalje jako vole jer tek što je bend najavio prvi zagrebački koncert nakon jednogodišnje pauze, tražila se karta viška. U samo nekoliko dana koncert je bio rasprodan, a zbog velikog interesa klub je odlučio unatoč već ranije složenom programu dodati još jedan datum za bend iz Bora, petak 20.09. 

Za vrijeme oba koncerta, snimat će se materijal koji će kasnije biti objavljen na njihovom prvom live CD i DVD izdanju. Režijom video materijala zabavit će se Jasna Zastavniković, redateljica koja jako dobro razumije STa i Goribor i koja je s njima surađivala na spotu 'Sjajne niti'.

Upad u Vintage Industrial Bar je 40 kuna.

Goribor su početkom mjeseca objavili novi singl Jureći ljubav, snimljen u suradnji s braćom Sinkauz (East Rodeo) i Nedimom Čišićem (Vuneny) 'Jureći ljubav'.

Osim rasprodanih koncerata, novog singla i najave live materijala, Goriboru dobro ide i u Europi; pjesma "Sjajne niti" (Aleksandar Stojković) korištena je u jednom britanskom kratkometražnom hororcu, kao i u 2. sezoni krimi serije "Top Boy" koju distribuira Channel 4. Inače, za originalnu glazbu napisanu za tu seriju je 2012. veliki Brian Eno osvojio prestižnu BAFTA (The British Academy of Film and Television Arts) televizijsku  nagradu (u konkurenciji glazbe za Downton Abbey, Frozen Planet i Great Expectations).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare