To je to što me zanima!

'Gospodin Savršeni' je u emisiji uživo zvao voditeljicu na spoj...

Nije jasno je li Keke pristala na ponudu, no mnogi su komentirali kako je izraz njezinog lica rekao sve. Mike je prethodno ljubio pjevačicu Demi Lovato
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Mike Johnson šokirao je gledatelje nakon što je tijekom intervjua uživo glumicu i voditeljicu Keke Palmer (26) pitao hoće li izaći na spoj s njim. 

Johnson, koji se proslavio u američkoj verziji 'Gospodina Savršenog', za ovaj pothvat se odlučio tijekom pojavljivanja u jutarnjem showu čija je voditeljica, među ostalim, i Keke.

- Pogriješio sam. Ne sviđa mi se izlaženje u javnosti, no da te pitam, bi li izašla sa mnom na spoj... - započeo je govor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nego što je uspio završiti rečenicu, publika je počela navijati, no Keke nije bila jednako oduševljena.

- Koje je sljedeće pitanje. Michael, ti imaš sljedeće pitanje - obratila se Palmer kolegi i voditelju Michaelu Strahanu (47).

NOVA VEZA? Neženja s TV ekrana viđa se s Demi Lovato: 'Dobro se ljubi'

- Čuo sam da je super avanturistična. Zaje*eš li, dolazim po tebe. Ne želiš to - 'zaprijetio' je voditelj Johnsonu i dodao kako misli da izgledaju dobro zajedno.

- Na poslu sam, dečki - poručila je Palmer, zvijezda filma 'Prevarantice s Wall Streeta'.

- I on je na poslu! - dodala je Sara Haines, treća voditeljica te najavila reklame.

Nije jasno je li Keke pristala na spoj, no mnogi su komentirali na društvenim mrežama kako je izraz njezinog lica rekao sve.

Inače, Mike je ljubio pjevačicu Demi Lovato (27) za koju je izjavio: 'Izašli smo više nego jednom. Sviđaju mi se njezine tetovaže. Oboje imamo velik broj tetovaža i stvarno se dobro ljubi.'

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare