To je to što me zanima!

Gospodin Savršeni na reviji: Sve su oči bile uprte u njega...

Svaki muškarac bi bio presretan u mojoj situaciji. Dočekati 19 prekrasnih cura koje se još i zanimaju i bore za tebe, to je valjda nešto što se samo jednom u životu dogodi, rekao je Goran Jurenec
Vidi originalni članak

'Gospodin savršeni' Goran Jurenec (38) prošetao je prvi put pred hrvatskom publikom noseći odijelo dizajnera Ivice Klarića.

- Čast nam je da on zatvara reviju. Jako dobro se snašao, ima dovoljno iskustva u tom biznisu - rekao je Ivica, prenosi RTL.

Goran će uskoro 'krenuti' u potragu za svojom odabranicom u televizijskom showu 'Gospodin Savršeni'. Jurenec će s njima odlaziti na romantične večere i izlete, a one će se pokušati što više zbližiti s njim dok se on ne odluči za jednu od njih...

Kaže da je presretan što je dio te emisije.

- Svaki muškarac bi bio presretan u mojoj situaciji. Dočekati 19 prekrasnih cura koje se još i zanimaju i bore za tebe, to je valjda nešto što se samo jednom u životu dogodi. Uživam i presretan sam - rekao je.

Čini se kako publika, posebno ženski dio, nije ni gledao odijela pored ovog manekena. Goran se u životopisu pohvalio '13 godina uspješne manekenske karijere', a njegove obožavateljice ističu njegov osmijeh kao njegov najljepši dio.

- Meni je stvarno lijepo da sam konačno u Hrvatskoj i da mogu nositi reviju jer sam već bio u toliko gradova. Konačno sam stigao doma i to mi je super - rekao je Jurenec.

Pogledajte najveći regionalni Youtube talent show - Videostar. 

KRALJEVSKI BIOGRAF OTKRIO: 'Charles je neutješno plakao i htio odgoditi vjenčanje. Nikad nije htio Dianu, nije je volio'

Idi na 24sata

Komentari 102

  • peppito 30.10.2018.

    o bože me sačuvaj, pa ovo je SHOW !!! pa kakve sad veze ima njegov privatan život - ovo je show i ništa više. mogli su uzet bilo kojeg dečka, pa slučajno su uzeli njega, a drugi put će nekog drugog. pa ovo je zabavna emisija. nitko nikome ne traži niti curu niti ženu !!

  • 3sh 30.10.2018.

    Niš posebno. Valjda ne padam na takve koji se više brinu o izgledu , nego prosječna žena, još kad neznam šta ima u glavi. Za moj ukus, fali prave muškosti.

  • 29.10.2018.

    Joj...kak ga nije sram..

Komentiraj...
Vidi sve komentare