To je to što me zanima!

'Gospodine Trump držite prste dalje od svih mojih pjesama'

Glasnogovornik Adele ponukan prosvjedima, medijima je poslao kratko priopćenje: ‘Adele nije dala dopuštenje za korištenje svojih pjesama za političke kampanje.’
Vidi originalni članak

Adele je upozorila Donalda Trumpa da nema dopuštenje za korištenje njezinih pjesama na skupovima kojima pokušava osvojiti nominaciju Republikanske stranke za predsjedničke izbore. Naime, na Trumpovim skupovima za zagrijavanje i podizanje atmosphere do sada su se koristili njezini hitovi ‘Rolling In The Deep’ i ‘Skyfall’, sa soundtracka filma o Jamesu Bondu. 

Adeleini Obožavatelji često su prosvjedovali na društvenim mrežama, uvjereni da se njezine pjesme ne bi smjele vezati uz Trumpove političke ideje, koje mnogi u svijetu žestoko kritiziraju. Glasnogovornik jedne od najpopularnijih pjevačica na svijetu ponukan tim prosvjedima, medijima je poslao kratko priopćenje: ‘Adele nije dala dopuštenje za korištenje svojih pjesama za političke kampanje.’ Jedna od Trumpovih ideja koja je izazvala najveće kontroverze bila je da bi muslimanima trebalo potpuno zabraniti ulazak u SAD.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinez 03.02.2016.

    Taj Štrumf Trump ili kako se zove, ma mogao je uzeti pjesme Tomsona zicer bi ubo u srž glasača.

  • Galeb i ja 02.02.2016.

    Mozda poslje izbora pocnu zajedno tuliti.

  • kung fu panda 02.02.2016.

    baš se nanerviro zbog toga auuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare