To je to što me zanima!

'Gospođo i gospodine Miljević, ispričajte se Severini i sinu'

Menadžer pjevačice traži javnu ispriku odvjetnika Veljka i Gordane Miljević, jer su naručili praćenje pjevačice i Aleksandra. Traži da priznaju u čije ime su to napravili
Vidi originalni članak

Nakon što je u tjedniku Nacional objavljeno da je tvrtka Josipa Klemma, po nalogu odvjetničkog ureda Veljka Miljevića, mjesecima uhodila Severinu i njezinog malodobnog sina, reagirao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

Odvjetnici Veljko i Gordana Miljević naručili su praćenje Severine i njenog tada dvogodišnjeg djeteta koji su zbog toga pretrpjeli ozbiljne traume. 

Tako nešto napraviti majci i malom djetetu, to mi je jednostavno neshvatljivo, pogotovo kada to radi jedno tako ugledno, odvjetničko društvo. 

Gospođo i gospodine Miljević, može vas biti sram. 

Ovime vas pozivam da se javno ispričate Severini, njenom djetetu i njihovim bližnjima zbog patnji koje su zbog vaših djela pretrpjeli. 

Ovime vas pozivam da nadležnim državnim institucijama priznate u čije ste ime i s kojim ciljem to napravili. 

Državne institucije molim da ovaj slučaj istraže do kraja kako majka i dijete više ne bi trebali brinuti o svojoj sigurnosti. 

Tomislav Petrović

Idi na 24sata

Komentari 120

  • zagi87 03.03.2015.

    ona je za mene štakor i miš

  • naomi-1 03.03.2015.

    Tko će se nama ispričati ?

  • mrvica21 03.03.2015.

    E ako te novine nemaju nešto pametnije za pisati, onda bolje da se ugase. Pa ne prođe dan da se ta sponzoruša bar jednom rečenicom ne spomene. Šta, kad ona ide ulicom sa svojim malim, nitko drugi ne smije tom ulicom prolaziti.??? Pa dajte molim vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare