To je to što me zanima!

Gotova potraga? Ovaj glumac će navodno biti novi James Bond!

Nakon što je glumac Daniel Craig odustao od uloge Jamesa Bonda, Aaron Taylor-Johnson dobio je i službenu ponudu da postane tajni agent 007
Vidi originalni članak

Već je ranije britanski glumac Aaron Taylor-Johnson (33) bio favorit za ulogu novog Jamesa Bonda, a prema pisanju stranih medija glumac je dobio i službenu ponudu da postane tajni agent 007. Time je završena višemjesečna potraga, a nakon 15 godina Daniel Craig ostavlja svoju legendarnu ulogu.

ŠUŠKA SE I O REDATELJU Hoće li on biti novi James Bond? 'Aaron je favorit za tu ulogu'

Aaron treba službeno prihvatiti ulogu, a ukoliko odgovor bude potvrdan, postat će sedmi glumac koji će utjeloviti britanskog tajnog agenta. 

- Bond je Aaronov posao, ako ga on prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se tiče Eon Productionsa, Aaron će potpisati ugovor u nadolazećim danima i oni se mogu početi pripremati za veliku objavu - rekao je bliski izvor, prenosi The Sun.

- Aaron je sudjelovao na filmskoj audiciji, kako bi postao idući James Bond u rujnu. Svidio se Barbari i producentima, jedan je od favorita za ulogu - rekao je anonimni izvor za The Sun.

Inače, jedna od uloga po kojima je Aaron poznat je i uloga Johna Lennona u filmu 'Nowhere Boy'. Na setu tog filma upoznao je i svoju suprugu, 23 godine stariju Samanthu (56). On je tada imao tek 18 godina, a zaprosio ju je već godinu dana kasnije. 

NOVI 007 Zgodni Britanac je potencijalni novi James Bond: 'On je favorit, briljirao je na tajnoj audiciji...'

Nakon vjenčanja preuzeo je njezino prezime, a ona njegovo. Zajedno imaju dvije kćeri, Sam iz prvog braka ima također dvije kćeri. 

Par je poznat po tome da o privatnom životu ne govore previše u javnosti, a njihovu ljubav i sklad nisu poljuljale ni glasine o prevari. 

- Zaista nemam što skrivati, siguran sam u to što imamo - rekao je Aaron u intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 19.03.2024.

    Neka ostavi bradu, bez nje izgleda kao da je pubertetlija.

  • Mr. Pickles 19.03.2024.

    Lijepo je vidjeti da ima frajera koji su u vezi/braku i s puno starijim ženskama, a ne samo stari prdonje s hot mladim macama 😝

  • rtz2 19.03.2024.

    Zoki je novi Bond

Komentiraj...
Vidi sve komentare