To je to što me zanima!

Gotovo kao u romanima Jane Austen: Nives na Plitvicama jaše, a fanovi joj pišu pjesme...

Premda stihovi Nivesinih poeta nisu ni blizu onoga što bi pukovnik Brandon čitao svojoj Marienne u 'Razumu i osjećajima', servira li im Nives još ovakvih fotografija, mogli bismo se iznenaditi
Vidi originalni članak

Fotografija Nives Celzijus (39) s Plitvica u samo nekoliko sati od objave na Instagramu je skupila 67 komentara u kojima su pratitelji oduševljeno klicali nesvakidašnjem izdanju pjevačice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rođena da jaše, prisiljena da radi - napisala je uz fotografiju koja je u samo nekoliko sati dobila gotovo 6 tisuća lajkova.

Bilo je i obožavatelja koji su osjetili poseban kreativni zanos, pa su Nives napisali dvije pjesme. 

NIKOME NE ŠUTI Celzijus odgovorila hejterima: 'Jedan muž i dvoje djece mi je čist dovoljno, hvala na pitanju'

-  Kuku lele, hop hop, Nives jaše galop, lele kuku, hopa cupa, čude se Fritz, John, Jack i Mateo, ma čudi se čitav Montevideo - napisao je jedan pratitelj, a drugi: - Kuku lele, kuku lele, jaše jaše teta Nivez rodeo, čudi se cijeli Montevideo, hopa cupa hopa cupa teta Nivez i konjić idu skupa.

Doduše, uradci Nivesinih poeta nisu ni blizu onoga što bi pukovnik Brandon čitao svojoj Marienne u 'Razumu i osjećajima', no servira li im Nives još ovakvih fotografija, mogli bismo se iznenaditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Južni vjetar 30.06.2021.

    Četiri desetljeća strpala u tu guzicu i mnogo kilometraže.

  • japanokinezjapano 30.06.2021.

    Ona je kao sunce na zalasku, još malo viri i svijetli tek toliko.

  • Prokisla Maneštra 30.06.2021.

    Pjesma od fana za nju. (krava muče, da ju dojiš nema te kod kuće, noge smrde čarape na terasi vjetrim da ih netko opre Nives tebe se sjetih, kuća prljava al usisavač stoji, da ga guraš tebi idealno stoji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare