To je to što me zanima!

Grad Biograd je dobio Porina, koliko će ih osvojiti Gibonni?

Porina za doprinos hrvatskoj glazbi dobiva i Biograd na Moru, kojeg je upravni odbor glazbene nagrade odlučio odlikovati jer im je već treći put domaćin spektakla
Vidi originalni članak

Dobio sam četiri Porina za najbolji muški vokal zaredom, tako da mi to što sam i sad nominiran ne znači puno. Važno je da smo se okupili ovdje u Biogradu, a vibra je ove godine nekako bolja nego proteklih par, kaže Massimo. 

Konkurenti su mu Oliver i Gibonni, kojem predviđa najviše Porina iako Jinxi imaju nominaciju više. 

- Gibin album je 'ubojica', protiv njega nitko nema šanse - rekao je Massimo. 

Predsjednik Ivo Josipović glazbenike je posjetio u petak. Na dodjeli neće biti zbog obveza, ali želio je pružiti potporu glazbenoj manifestaciji. Glazbenici su se u Biogradu počeli okupljati dan prije dodjele, a neki su stigli već u petak. 

- Nismo tulumarili, spremali smo se za nastup - kaže Neno Belan, najveća zvijezda subotnjeg koncerta Narodnog radija na rivi. 

Porina za doprinos hrvatskoj glazbi dobiva i Biograd na Moru, kojeg je upravni odbor glazbene nagrade odlučio odlikovati jer im je već treći put domaćin.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • girl23 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare