To je to što me zanima!

Gradonačelnik Svete Nedjelje oduševio tijelom: 'Svijet bi bio bolji da se političari skidaju!'

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, večeras se našao u ulozi Rockya, a sve je oduševio svojim isklesanim tijelom
Vidi originalni članak

Dario Zurovec i Helena Janjušević u showu 'Ples sa zvijezdama' ovoga su puta otplesali paso doble inspirirani filmom 'Rocky' u kojem je zvijezda Sylvester Stallone.

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, večeras je plesao bez majice i zaveo sve svojim tijelom.

'Ples sa zvijezdama' Frano otkrio da ima tremu prije nastupa: 'Pa valjda neću tu zabrljati, osjećam nervozu'

- Sport je za mene ispušni ventil. Bavim se spartan utrkama, to su utrke s preprekama. Moji treninzi, pogotovo kad ispucavam svoju negativu i slično, znaju biti poprilično žestoki. Rocky je bio jedna od motivacija, to mi je jedan od prvih filmova koje sam dobio na poklon. Sve te faze treninga sam već prošao, samo što još moram pobijediti - izjavio je Dario te se prozvao hrvatskom verzijom Rockyja i osmislio si ime - Roko Balboić. 

- Ciboci challenge je prihvaćen u finalnoj emisiji, znači treba doći do finala. E sad idemo malo ples. To je onaj stari plesni trik kad nemaš što pokazati i onda skineš majicu i nadaš se najboljem. Pokušao jesi, ali unatoč svemu negativnom, ovo je bila tvoja najbolja izvedba do sad -  komentirao je Ciboci.

- Ostao si unutra i kad si dolazio tu, to je to -  kazao je.Igor.

- Ti si prva žena u Hrvatskoj koja se fizički obračunala i uhvatila u koštac s političarom - poručila je Larisa Heleni.

'ples sa zvijezdama' Cuccurin otkriva detalje života: 'S 15 godina sam radio sezonu i uložio u kameru i mobitel'

- Igor je bio rekao da bi svijet bio bolji da političari plešu, ja mislim da bi bio bolji da sa skidaju. Sport te dobro izgradio i dao ti pasturu za paso doble - dodala je.

- Htio si se pokazat u drugom svijetlu i u tome si uspio. Napreduješ u svakom pogledu. Mene zanima koga si zamišljao? - upitala ga je Franka - Čitao sam poslovne mailove prije nastupa - našalio se Dario.

Dario je za kraj njihov nastup opisao glasom najavljivača na boksačkim mečevima, i to na engleskom jeziku, za što je dobio još jedan aplauz.

POGLEDAJTE VIDEO: FRANA LAUŠA SU PLESOM NAJVIŠE ODUŠEVILI MARCO I FRANO

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Adrian1 27.03.2023.

    A on je zvijezda?

  • Mauzer1943 27.03.2023.

    Platio je da dođe u emisiju radi publiciteta.

  • gradanin01 27.03.2023.

    Gradonačelniku Svete Nedelje bi bilo bolje da se uhvati posla nego što pokazuje tijelo na htv-u! Javne površine u Svetoj Nedelji i okolnim mjestima, prvenstveno mislim na Rakitje, su užasno prljave, dvije od tri glavne ulice u Rakitju nemaju pjesacke staze pa nam se djeca guraju po kolniku sa kamionima i autobusima, na kolniku rupa do rupe, uz rubnjake stoje kamenčići za posipanje još od zime 2021 pa sa ovim novim od ove zime imamo 5 cm naslaga, javne površine se ne čiste, dječja igrališta bez rasvjete itd...Bitno da je populistički ukinuo prirez a taj mali iznos građanima ništa ne znači, prirez je trebalo ostaviti za održavanje javnih površina i gradnju cesta. Ako ovako nastavi ovo bi mu mogao biti zadnji ples sa zvijezdama kao gradonačelnika Svete Nedelje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare