To je to što me zanima!

Grašo i Hana su nerazdvojni, a u Splitu se ne skrivaju: 'Od Petra još nemam informaciju o tome'

Glazbenici se poznaju godinama, praktički od djetinjstva, a 2016. su surađivali na pjesmi “Srce za vodiča”, za koju je glazbu napisao Hanin otac Tonči, a tekst potpisuje njezina majka Vjekoslava. U Splitu su ih vidjeli na piću kako se drže za ruke
Vidi originalni članak

Glazbenici Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31), kći glazbenog maestra Tončija (59), zadnjih su mjeseci često viđeni zajedno u javnosti.

- Vidjeli smo Petra i Hanu na Rivi u Splitu u kafiću, bila je kasna ura i držali su se za ruke. Izgledali su opušteno, kao da se ne skrivaju - rekli su nam očevici.

POGLEDAJTE VIDEO S PETROM GRAŠOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šuškanja o njihovoj vezi sve su glasnija, ali dvojac te tvrdnje još nije ni potvrdio ni negirao.

- Nemam za sada nikakvu reakciju od Petra - rekla nam je Grašina voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

Glazbenici se poznaju godinama, praktički od djetinjstva, a 2016. su surađivali na pjesmi “Srce za vodiča”, za koju je glazbu napisao Hanin otac Tonči, a tekst potpisuje njezina majka Vjekoslava. Pjesma je ujedno bila i najavni singl za mjuzikl “Pacijenti”, za koji libreto potpisuje pisac Miro Gavran.

- Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo - šalio se tad Petar.

Dodao je kako Huljić ipak ima meko srce.

- Hana je tu pjesmu oplemenila lijepim djelom soprana, instrumentalnim dionicama koje je otpjevala - završio je.

Hana je dodala kako nije bilo dileme oko pjevanja jer je Petar praktički dio njihove obitelji.

Početkom svibnja odjeknula je vijest o prekidu 24 godine duge veze Graše i pjevačice Danijele Martinović (50), što je tad šokiralo njihove brojne prijatelje, obitelj i kolege.

- Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih osobnih razloga - rekla nam je tad Grašina suradnica Podgorski.

NOVA ROMANSA Petar Grašo i kći Tončija Huljića u vezi? 'Vidjeli smo ih na rivi u Splitu, držali su se za ruke'

Danijela se oglasila nakon šuškanja da je njezin bivši partner u vezi s 15 godina mlađom kolegicom. No iskoristila je trenutak kako bi promovirala svoju kremu.

- Kad me pitaju koje proizvode za lice najviše volim koristiti, kažem im kako je upravo krema moj tajni saveznik! Koristim je više od pola godine i mogu vam reći da otkad je tu 4D hijaluron, moja koža je zategnuta i nahranjena - pohvalila se pjevačica.

Danijela i Petar inače imaju luksuzni penthouse u blizini zagrebačkog parka Bundek. Bili su skupa od sredine devedesetih, no dugogodišnju vezu nikad nisu okrunili brakom.

- Živimo slične glazbene živote koji nas vuku na sve strane. Ljudima je najvažnije znati jesmo li vjenčani. Jer u našem društvu kad si oženjen, onda si zapravo potvrđen. Mi smo uspjeli zadržati intimu - rekao je Petar prije gotovo dvije godine za Gloriju.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Panaceja 06.10.2021.

    jadni ste s tim ružnim komentarima...'srce za vodiča' i to je sve što ljudima koji se vole trebaLjudi uživajte i volite se, a manje sipajte otrov oko sebe, svima će biti bolje

  • Sara Bošnjak 06.10.2021.

    Hana je već stara cura sa 31,a Grašo već prastari barba sa 45 pa šta će kad su preostali jedno drugom...a zanima me šta Danijela u sebi iskreno misli o Huljićima jer po mom mišljenju je "veliki tata" Tonči po ne znam koji put ispao - hulja...

  • senka2 05.10.2021.

    shinan ---misliš li umjetnom oplodnjom

Komentiraj...
Vidi sve komentare