To je to što me zanima!

Grašo nastupa prvi put nakon nove veze: Zapjevat će u eteru i otkriti neke zanimljive detalje

'Duša je tu da joj bude lijepo, a duša je tu da joj ponekad bude teško', poručio je Grašo i naveo da ga za ovu pjesmu veže važan period života koji ga je odredio kao glazbenika
Vidi originalni članak

 Izborom pjesme 'Yesterday' Grašo je odao počast Beatlesima, a objasnio je zašto je odluka pala baš na tu 'duši tešku' pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO:


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Duša je tu da joj bude lijepo, a duša je tu da joj ponekad bude teško - poručio je Grašo i naveo da ga za ovu pjesmu veže važan period života koji ga je odredio kao glazbenika. Za njega nema sumnje da su Beatlesi apsolutno najveći bend svih vremena.


- To svi znaju. Da je pokojni Freddie Mercury živ vjerujem da bi rekao Beatlesi, Mick Jagger je već rekao da su Beatlesi najveći bend. Zato što se u jednom trenutku dogodi taj netko tko promijeni sve smjerove, probije sve granice. Kao paket, pojava, talent, fenomen, Beatlesi nisu usporedivi s ničim, iako sam ja ogroman ljubitelj Bee Geesa, volim Rolling Stonese, obožavam grupu Queen. Ali Beatlesi su Beatlesi, ostalo su sve grupe, odlične grupe - objasnio je glazbenik.

TATA ZNA NAJBOLJE Grašin otac Zoran komentirao nam je Petrovu vezu s Hanom

Ova izvedba ujedno je najava velike novosti u dnevnom boravku narodnog u kojemu najveće zvijezde hrvatske glazbene scene više neće obrađivati domaće nego svjetske hitove.

Petar Grašo svakako je velika zvijezda, a u prvoj ovosezonskoj emisiji Living Room Acoustic, koja će se emitirati u četvrtak, 14. listopada, od 18 sati na narodnom i narodni TV-u, ispričat će i neke zanimljive detalje o sebi i svojim planovima.

POSLUŠAJTE 'TEASER' NARODNOG:

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S PETROM GRAŠOM: 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Trump Jong Un 08.10.2021.

    Majke ti, do juče nitko znao o Hani a sad svaka druga " Hana " i Ristovićka ima Hanu al nije od Vidoja, on ju samo hrani

  • senka2 08.10.2021.

    zapjevaj ti svojoj hani u uho  a nama če zapjevat naša Danči 

  • Jo.Ka. 08.10.2021.

    A vidi kakav im photoshop 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare