Obavijesti

Show

Komentari 112

Grašin otac Zoran komentirao nam je Petrovu vezu s Hanom

Grašin otac Zoran komentirao nam je Petrovu vezu s Hanom

Petar i Hana znaju se godinama. Huljićeva kći je pjevača upoznala još kao djevojčica, kad je mladi glazbenik dolazio u njihovu obiteljsku kuću po nove hitove, a među njima je nedavno 'zaiskrilo'

VIDEO

O novootkrivenoj vezi Petra Graše (46) i 15 godina mlađe Hane Huljić (31) oglasili su se posljednjih dana uglavnom svi akteri priče, no ne i otac pjevača kojemu su zasmetale priče da je bio zatečen viješću što mu je sin s kćeri dobrog prijatelja Tončija Huljića. Zoran Grašo, poznati splitski ugostitelj i bivši košarkaš, isprva nam je rekao da je iluzorno da priča o sinovoj novoj vezi, no ipak nam je dao komentar o novoj romansi koja intrigira domaću javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hana Huljić i Petar Grašo navodno stanuju na istoj adresi: Njene prijateljice kažu da joj je velika želja imati dijete VIDEO

- Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom - rekao nam je Zoran Grašo.

Kako doznajemo, veza Hane i Petra traje sigurno nekoliko mjeseci iako se za nju doznalo tek prije nekoliko dana, kad su ih fotoreporteri snimili nasmijane kako zajedno šeću Zagrebom. O njihovoj romansi brujao je Split ovo ljeto jer nisu se trudili ni sakrivati je više.

Viđeni su kako se drže za ruke u jednom kafiću na splitskoj Rivi. Tata Huljić, kako nam tvrde upućeni, blagoslovio je njihovu ljubav, a očito i tata Grašo. Među njima je zaiskrilo nakon što su oboje izašli iz dugih veza - nakon što je Petar prekinuo s Danijelom Martinović, a Hana s pijanistom Tomislavom Šošićem, s kojim je bila deset godina u vezi.

I Danijela i Petar zapravo znaju Hanu godinama. Huljićeva kći je pjevača upoznala još kao djevojčica, kad je mladi glazbenik dolazio u njihovu obiteljsku kuću po nove hitove. Hana se pak kao trogodišnja djevojčica pojavila 1993. u spotu grupe Magazin, kad je tad 22-godišnja Danijela pjevala “Došlo vrijeme” s istoimenog albuma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao studentica Muzičke akademije zaigrala je u prvoj hrvatskoj glazbeno-dramskoj seriji “Stella”, a tad je napominjala kako je ulogu dobila na audiciji, a ne na račun slavnog tate. Petar i Hana su 2016. godine snimili pjesmu “Srce za vodiča”, za koju je glazbu napisao Tonči, a tekst potpisuje mama Vjekoslava. Pjesma je ujedno bila i najavni singl za mjuzikl “Pacijenti”, za koji libreto potpisuje pisac Miro Gavran.

Å ibenik: Poznati na otvorenju 9. Å ibenik Dance Festivala

- Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo - šalio se tad Petar.

Dodao je kako Huljić ipak ima meko srce.

- Hana je tu pjesmu oplemenila lijepim djelom soprana, instrumentalnim dionicama koje je otpjevala - završio je.

Hana je dodala kako nije bilo dileme oko pjevanja jer je Petar zapravo dio njihove obitelji. Početkom svibnja odjeknula je vijest o prekidu Graše i Danijele, što je tad šokiralo njihove brojne prijatelje, obitelj i kolege.

- Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih osobnih razloga - rekla nam je tad Grašina suradnica Podgorski.

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o Grašinoj vezi
Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o Grašinoj vezi

Danijela se oglasila nakon šuškanja da je njezin bivši partner u vezi s 15 godina mlađom kolegicom. No iskoristila je trenutak kako bi promovirala kremu za pomlađivanje i pohvalila se svojim provodom na otoku Krku, gdje se spuštala ziplineom.

- Zaboravi na sigurnost. Živi tamo gdje se bojiš živjeti - citirala je Splićanka perzijskog pjesnika Rumija.

POGLEDAJTE I POLIGRAF S LIDIJOM BAČIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega