To je to što me zanima!

Grašo se oglasio prvi put nakon vijesti o novoj djevojci Hani

Na Instagram profilu podijelio je snimku s koncerta u Hrvatskoj Kostajnici gdje je nastupio za vikend povodom njihove tradicionalne Kestenijade
Vidi originalni članak

Splićanin Petar Grašo (45) oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što se saznalo da je u vezi s 15 godina mlađom Hanom Huljić

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagram profilu podijelio je snimku s koncerta u Hrvatskoj Kostajnici gdje je nastupio za vikend povodom njihove tradicionalne Kestenijade. 

Ispod videozapisa u kojem se može čuti kako publika s njim u glas pjeva njegove hitove, Grašo im se zahvalio.

- U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od ljepote, glazbe i ljubavi. Hvala vam što ste unatoč svemu što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ovu večer nezaboravnom - piše u opisu.

Na koncertu se okupilo mnoštvo obožavatelja njegova lika i djela.

PODRŠKA NA NASTUPU Grašo imao koncert na privatnoj zabavi, a u prvim redovima s bratom stajala djevojka Hana?

Podsjetimo, Grašo zadnjih dana privlači pažnju vezom s pjevačicom Hanom Huljić (31), no kći glazbenika Tončija Huljića (59) nije viđena s njim na kestenijadi. S Grašom je binu dijelio mladi bend Druga dimenzija iz Križevaca. Oni su nastupali nakon njega.

- Bilo nam je super. Puno ljudi, iako dosta hladno, ali koncert je trajao otprilike do jedan sat ujutro - rekao nam je frontman i vokal Denis Ferjanić - Ferky. S Grašom su se fotografirali u backstageu, a njegov menadžer ih je, kako kaže, pohvalio.

- Hana Huljić nije bila s nama - otkrio nam je Denis. Bend Druga dimenzija inače surađuje s Ivanom Zakom (42), koji im piše pjesme, a zadnje su promovirali singl “Samo zovi”.

Da su Grašo i Huljićeva kći u vezi šuška se od ljeta. Njegov otac, Zoran Grašo, splitski ugostitelj i bivši košarkaš, rekao nam je ranije da je sretan s vezom svog sina.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • simonairena 11.10.2021.

    koga briga za njega🙄

  • pinksurprise 11.10.2021.

    "Podsjetimo, Grašo je u vezi s Hanom Huljić". Zapamtili smo, ne trebate stalno podsjećati. I šta s tim?

  • maxim mm 11.10.2021.

    ae čestitan budućem ćaći...

Komentiraj...
Vidi sve komentare