To je to što me zanima!

Grdi radi sve za svoju ljubav: Brankice, Chanel stiže pod bor

Zadarski pjevač kaže kako supruga Brankica stalno viče na njega jer je neuredan. Pokušat će je osvojiti znakom pažnje. Novu godinu također će provesti skupa, a htjeli bi ići na neko putovanje
Vidi originalni članak

Brankica je moja jedina i prava ljubav. Ona mi daje snagu u svakom trenu u životu. Od drugih ne očekujem ništa, razdragan je Mladen Grdović (59).

Kako tvrdi zadarski pjevač, on i supruga Brankica (48), koja je ovo ljeto podnijela zahtjev za rastavom braka pa ga ipak na kraju povukla, nikad nisu bili u svađi.

- Brankica živi kod svojih roditelja koji su stari i bolesni. Otac joj ima problema sa srcem. Ja sam u našoj kući. Ona dođe svaki dan po nekoliko puta na dan pa čisti kuću i pere robu. Stalno viče na mene da sam neuredan - smije se Grdović.

Ovu godinu će, nastavlja, konačno biti kod kuće za Božić. Volio bi da se cijela obitelj okupi ili u njihovoj kući ili kod Brankičinih roditelja.

- Radujem se jako Božiću. Volio bih i bio bih sretan da se okupi cijela obitelj, Brankica, moja kći Sara, moj brat Paulo koji boluje od karcinoma i ja. Mama mi je nedavno umrla i malo sam tužan. Svi smo malo u konfuziji. Nismo previše sretni. Moj brat Paulo je prije osam godina obolio od karcinoma. Sjedio sam s njim po šest sati na stolici i pravio mu društvo dok je primao terapiju. Bio je jako slab, ali sad je hvala Bogu dobro - kaže Mladen.

Suprugu Brankicu će ove godine osvojiti parfemom.

- Kupio sam joj Coco Chanel Mademoiselle. Ona je moja lipotica - razdragan je Grdović. Novu godinu također će provesti skupa. Htjeli bi otići na neko putovanje.

- Ja bih išao u Palma de Mallorcu. Dosadila su mi daleka putovanja popout Australije u kojoj sam često na turneji - zaključio je Grdović.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • AnaGrbić 24.12.2017.

    Ja cu samo reci,jedno,CITAM VESE KOM.MOZE VAS SRAM BITI ajte tamo misite fritule,radite nesto,vi znate sto ce I kako ce biti I koliko on zaradiva I bla bla. ..srami te se,imam I ja svoje misljenje ali ovako zla nikad nisam bila niti bi bila ... cistite isprid svog dvora!!!!

  • AnaGrbić 24.12.2017.

    Hahah necu nista kom.ipak je Bozic,na kraju krajeva neka svako zivi svoj zivot,ali nevolim patetiku bla bla,ja,ja pa ja... a najbolji je kad australiju uvik spomene😂 ajte brate mili na mars,vodi je gori sto koga brige,nista to zeni nije bitno ako sve drugo stoji na mistu ...(ako je normalna) mislim da bi joj to bia najbolji pokolon .. Sve najbolje vam zelim ciloj obitelji

  • bigmamabigtata 24.12.2017.

    Znate li vi svi koliko žena trpi batine, a nemaju ni za najosnovnije. Znam zaposlenu ženu koju muž tuče, ne može ga ostaviti jer ju ucijenjuje da će joj uzeti djecu. I prijeti. Sve je poduzela da ga stave u ustaanovu na lječenje, ali sustav ne funkcionira. I tako pate i ona i djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare