Obavijesti

Show

Komentari 69

Grdi radi sve za svoju ljubav: Brankice, Chanel stiže pod bor

Grdi radi sve za svoju ljubav: Brankice, Chanel stiže pod bor
3

Zadarski pjevač kaže kako supruga Brankica stalno viče na njega jer je neuredan. Pokušat će je osvojiti znakom pažnje. Novu godinu također će provesti skupa, a htjeli bi ići na neko putovanje

VIDEO

Brankica je moja jedina i prava ljubav. Ona mi daje snagu u svakom trenu u životu. Od drugih ne očekujem ništa, razdragan je Mladen Grdović (59).

Kako tvrdi zadarski pjevač, on i supruga Brankica (48), koja je ovo ljeto podnijela zahtjev za rastavom braka pa ga ipak na kraju povukla, nikad nisu bili u svađi.

- Brankica živi kod svojih roditelja koji su stari i bolesni. Otac joj ima problema sa srcem. Ja sam u našoj kući. Ona dođe svaki dan po nekoliko puta na dan pa čisti kuću i pere robu. Stalno viče na mene da sam neuredan - smije se Grdović.

Ovu godinu će, nastavlja, konačno biti kod kuće za Božić. Volio bi da se cijela obitelj okupi ili u njihovoj kući ili kod Brankičinih roditelja.

- Radujem se jako Božiću. Volio bih i bio bih sretan da se okupi cijela obitelj, Brankica, moja kći Sara, moj brat Paulo koji boluje od karcinoma i ja. Mama mi je nedavno umrla i malo sam tužan. Svi smo malo u konfuziji. Nismo previše sretni. Moj brat Paulo je prije osam godina obolio od karcinoma. Sjedio sam s njim po šest sati na stolici i pravio mu društvo dok je primao terapiju. Bio je jako slab, ali sad je hvala Bogu dobro - kaže Mladen.

Suprugu Brankicu će ove godine osvojiti parfemom.

- Kupio sam joj Coco Chanel Mademoiselle. Ona je moja lipotica - razdragan je Grdović. Novu godinu također će provesti skupa. Htjeli bi otići na neko putovanje.

- Ja bih išao u Palma de Mallorcu. Dosadila su mi daleka putovanja popout Australije u kojoj sam često na turneji - zaključio je Grdović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu