To je to što me zanima!

Grdović i Novković odabrali su ime najstarijoj kćeri T. Ivčića

DOBILA JE IME PO PJESMI Kći pokojnog Tomislava Ivčića gostovala je u RTL-ovu showu 'Hrvatski broj jedan'. Njezin se otac dvoumio između svoje dvije pjesme
Vidi originalni članak

Uoči mojeg rođenja tata je sjedio s društvom i razmišljao o ženskom imenu. Njegov prijatelj Mladen Grdović je presudio: ‘Neka se dite zove po pismi’, rekao je tati Grdović. Ispričala je to Izabela (34), najstarija kći pokojnog Tomislava Ivčića koji je poginuo u prometnoj nesreći 1993. godine. Gostovala je u RTL-ovu showu 'Hrvatski broj jedan' u kojem je Luki Nižetiću (31) pomagala da što bolje otpjeva očevu pjesmu 'Kalelarga'. 

Tata se, dodaje Izabela, dvoumio između pjesme 'Silvija', koju je napisao s 13 godina, i 'Izabele', koju mu je 1978. godine napisao kompozitor i prijatelj Đorđe Novković. Izabela očekuje drugo dijete. Prvi sin Oliver ima tri godine, a drugoga će, kaže, nazvati Patrik.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kluna 08.11.2014.

    Show je sinoć bio odličan, a poseban štih mu je dala Izabela, lijepa i pametna mlada žena koja se dostojanstveno i s ljubavlju prisjetila svog prerano otišlog oca.

  • kung fu panda 07.11.2014.

    lijepo

  • alan ford_1 07.11.2014.

    Sin dosta sliči na oca u mlađim danima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare