To je to što me zanima!

‘Grdović nas je izdao, a trebali smo napraviti himnu za Rome'

Grdović tvrdi da se nikako ne izvlači iz dogovora i dueta, dok ga Ramo Dedić poziva da se vrati. Osim snimanja himne, u planu im je bio i dobrotvorni koncert za siromašne i beskućnike
Vidi originalni članak

No, projekt je stao jer Mladen Grdović (57) nema vremena. 

- Sve smo dogovorili, a onda se Grdović prestao javljati. Ne znam gdje je zapelo, svi znamo da treba vremena da se ovakvi veliki spektakli organiziraju. Samo želim da se koncert i suradnja ostvare. Imam zvijezde koje žele raditi sa mnom i s mojim bendom. Idealna bi bila Severina sad kad se udala za Roma. Bend se zove Ramo Mesić bend po kralju svih Roma, Stjepanu Mesiću - kaže Ramo o novonastaloj situaciji.

Ipak, i dalje bi najradije surađivao s pjevačem iz Zadra koji, kako tvrdi, nije odustao od projekta, samo je zauzet snimanjem novih pjesama i koncertima.

- Uvijek želim pomoći i dao sam riječ. Nisam nikakav rasist, dapače, potpuno suprotno. Prvi želim pomoći Romima da ih se ne tretira kao neke Cigane. No probao sam objasniti da do sredine proljeća imam diskografske obveze i nemam se vremena još i ovim baviti. To ne znači da neću, samo da se moramo bolje uskladiti - kaže o svemu Mladen Grdović.

Ramo Dedić i njegov bend svirali su mnogim društvenim uglednicima, ali pjevač je posebno vezan uz lik i djelo Stjepana Mesića ali i 'kuma' Milana Bandića. Najveća želja im je zasvirati za kancelarku Angelu Merkel u Berlinu.

- To će se prije ili kasnije ostvariti - poželio je Ramo.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • felipe 01.03.2016.

    Toti bi džabe...a s čim da onda Grdović tanka Ferrari... :)

  • little John 28.02.2016.

    Ramo je Mesiću poklonio ukradenu sliku, ali ni to nije sve, poklonio mu i Rolex (naravno lažni za 380 kn). Što je ljubav.

  • mali zeleni prigorec 28.02.2016.

    Bevande na stol i pršuta i eto ga za čas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare