To je to što me zanima!

Grdović pričao o padu na bini i zahvalio publici iz 'krivog' sela: Neuništiv sam kao vanzemaljac

Ne zamjeram nikom, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje, oglasio se Mladen nedavno
Vidi originalni članak

Ja znam da vi svi iz Kloštra Podravskog volite u Zadar na more, rekao je Mladen Grdović (63) na koncertu povodom Dana općine, piše epodravina.hr. Prilikom obraćanja publici, zadarski pjevač se zabunio u nazivu mjesta pa je pozdravio publiku u Kaštel Podravskom umjesto u Kloštru Podravskom. Brzo se ispravio, a zatim i prisjetio neugodnog trenutka otprije nekoliko dana, kada je pao na pozornici u Sloveniji i s bine su ga odnijeli redari. 

POGLEDAJTE VIDEO: Grdović pao na bini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I nogometaši stalno padaju, Liverpool i svi - rekao je pa nastavio: 

- Ja sam neuništiv kao izvanzemaljac.

Na koncertu su bili i Višnja i Zdravko Pevec, a Grdović je drage prijatelje pozdravio s pozornice. Koncert u Kloštru Podravskom je prvi koncert nakon incidenta u Sloveniji kada je teturao po bini i pao. Htio je nastaviti pjevati, ležeći na podu privukao je k sebi mikrofon i zapjevao 'Crveni Ferrari', ali zaštitari to nisu htjeli dopustiti pa je nastup prekinut uz zvižduke publike. Prije nekoliko dana se oglasio na svom Facebook profilu. 

- Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikom, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje - napisao je Grdović u objavi pa dodao:

OGLASIO SE O SITUACIJI Mladen Grdović nakon pada na pozornici: Ne zamjeram nikom, ovaj put preuzimam sve na sebe

- Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio 'pa nisam jedan put pao'... Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović.

POGLEDAJTE I NOVI VIDEO 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE:

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Kokolina12 11.06.2022.

    TO JE PIJANDURA, tu se nema kaj reci.Ispicutura....

  • Cipelcug 29.05.2022.

    Pravi frajeri piju vodu i čaj.

  • Linz 29.05.2022.

    Tako je Grdo, alkohol je naš najveći neprijatelj a samo kukavice bježe od neprijatelja !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare