To je to što me zanima!

Grdović snima spot s Knoll dok čeka odluku za pijano vrludanje

Grdović, kako doznajemo, uskoro očekuje presudu zadarskog Prekršajnog suda za pijano vrludanje uoči Božića prošle godine. Policija ga je tad zatekla pijanog za volanom Mercedesa
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (63) protekli je vikend snimao spot za navijačku pjesmu 'Srce hrvatsko'.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadarski pjevač pjesmu je snimao kao dio trija “Tri mušketira”, koji uz njega čine Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros. U spotu glumi i najpoznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll (27), koja se odlično zabavljala na setu.

Grdović, kako doznajemo, uskoro očekuje presudu zadarskog Prekršajnog suda za pijano vrludanje uoči Božića prošle godine. Policija ga je tad zatekla pijanog za volanom Mercedesa. Bio je rekorder vikenda s 2,33 promila alkohola u krvi. Prema izjavama očevidaca, Grdović je tad vozio “malo naprijed, malo natrag” i tako iznova po zadarskom Bulevaru.

No ovo nije prvi put da se Ivana pojavljuje u spotu. Prije nekoliko mjeseci imala je glavnu ulogu u spotu za pjesmu 'El Fuego'. 

PROBLEMI NA SUDU Brankica je od Grdovića tražila 15.000 kuna za uzdržavanje, no pjevač je ispraznio račun...

Ivana je na sebi imala minimalno odjeće. Pozirala je i kupala se u minijaturnom kupaćem kostimu koji je naglasio njezine grudi i stražnjicu. Valentino, u čijem spotu glumi, Ivanin je prijatelj iz djetinjstva. 

Spot su snimali u Dubrovniku, a za tekst i glazbu zadužen je bio bosanskohercegovački pjevač Jala Brat (33), koji je sve popularnijih u regiji u posljednjih nekoliko godina. 

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S IVANOM KNOLL:

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Petrinja u ❤ 17.02.2021.

    Svaka rupa nadje zakrpu

  • __shedow__ 17.02.2021.

    Spote se snima u Grdovićevom rodnom gradu Vinogradu!

  • jamesbond7777 17.02.2021.

    Hmm,,🙄🙄ne izgleda toliko lose mislim da bi joj dal prolaz, posto sam humanitarac!!! 😎😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare