To je to što me zanima!

Grdović tužio kćer jer nema za alimentaciju, žali se na malo gaža, a nastupa po Sloveniji

Fešta za lom sto posto, napisala je Ivana Kovač uz koncertnu najavu na kojoj se vidi kako će s kolegama Grdovićem i Stavrosom nastupiti u Celju, 10. prosinca ove godine
Vidi originalni članak

Kći Miše Kovača (81), Ivana (45), na društvenim mrežama ovih dana najavila je koncert u Sloveniji pod nazivom 'Dalmatinska fešta', a osim nje na pozornici će publiku uveseljavati Jasmin Stavros (68) i Mladen Grdović (64), koji je trenutačno u središtu pozornosti jer je tek punoljetnu kćer Saru tužio za alimentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Fešta za lom sto posto - napisala je Ivana uz fotografiju koncertne najave. 

'Dalmatinska fešta' kako su je nazvali, upriličit će se 10. prosinca ove godine u 20 sati u Dvorani Golovec u Celju, Sloveniji. Da su obožavatelji pjevača oduševljeni govore komentari i lajkovi na objavi. 

- Super; Kad će biti u Zagrebu?; Ne može bolje, bravo ekipa - pisali su im ispod objave. 

NESREĆE ZADARSKOG PJEVAČA Mladen Grdović tvrdi da nema za alimentaciju?! A slupao je novi Ferrari, Jaguar, Porsche...

Podsjetimo, Mladen Grdović tužio je vlastitu kćer za alimentaciju. Uspio je dokazati da zarađuje premalo pa je njegova odnedavno punoljetna jedinica Sara ostala bez velike većine novca koje je primala mjesečno. Odluka je to Općinskog suda u Zadru koji je presudu izvjesio javno. 

- Umjesto iznosa od 3750 kuna, koji je bio utvrđen na sudu u Zadru od 14. svibnja 2019. godine, doprinosi iznos od 1000 kuna počevši od 10. listopada 2021. godine i nadalje dok za to budu postojali zakonski uvjeti, uz zateznu kamatu tekuću od dospijeća svakog pojedinog novčanog iznosa 10-og u mjesecu pa do isplate, sve u roku od 15 dana - dio je presude  koja je objavljena na e-oglasnoj ploči, i to krajem listopada.

Tužbu za smanjenje uzdržavanja pjevač je podnio jer je Sara u svibnju postala punoljetna. Po svom odvjetniku poručuje da joj je dovoljno 1000 kuna mjesečno, jer on nema više novca. Naime, Grdović je u 2020. godini otišao u prijevremenu starosnu mirovinu koja iznosi mizernih 2.895,57 kuna.

Zadarski sud prihvatio je dokaze pjevača, iako je od listopada ove godine odradio preko 20 nastupa, a sudeći prema plakatu na Facebook profilu Ivane Kovač, čeka ga još do kraja godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I DRUGU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mario Cro 02.11.2022.

    Zbog čega bi trebao plaćat alimentaciju za punoljetno dijete?

  • Zlatna Vuga 02.11.2022.

    Opet kopija članka od jučer. Možda se čovjek dogovorio s kćeri da joj ne plaća toliku alimentaciju jer joj je možda prije dao tko zna koliko pa ima, ali postupak promjene iznosa alimentacije je takav da se pokreće tužba pred sudom i to je forma. Ali baš se mora napraviti frka oko svega. Ovakvi naslovi su zlonamjerni.

  • 02.11.2022.

    Odvratan lik,,kako ga netko moze uopce slusati pa ne trijezni se,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare