To je to što me zanima!

Grdović za 24sata: 'Sloveniji ću se odužiti, kriv sam, a ovo ljeto me čekaju koncerti i festivali'

Prošlo je 40 godina od Mladenove prve ploče, a pjeva već 47. Đorđe Novković ga je, prisjetio se, primijetio još dok je bio maloljetan pa je Mladenov otac morao potpisati ugovor umjesto njega
Vidi originalni članak

Bilo je 5000 ljudi, a da je moglo stati više, valjda bi ih 15.000 ušlo. Atmosfera je bila super, a kad sam završio koncert svi su se htjeli slikati sa mnom. Nisam mogao baš sa svima, ali gdje bih vidio djecu s roditeljima, s njima sam se obvezno slikao, ispričao nam je zadarski pjevač Mladen Grdović (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je pjevao u subotu u Kloštru Podravskom, kojeg je u subotu na koncertu slučajno nazvao Kaštel Podravski, porazgovarali smo s njime o padu na bini u Sloveniji. Rekao nam je kako je u potpunosti njegova krivica i da bi volio da su otkazali nastup. 

- Mislio sam da ćemo odgoditi koncert, ali ipak sam zapjevao i na kraju pao pa je prekinut nastup. Pa i Mick Jagger je pao puno puta. I Maradona ne bi baš sav svoj dolazio na utakmice. Ali, ispričao sam se. Ja sam kriv i preuzeo sam odgovornost za taj događaj u Sloveniji. I odužit ću im se za to - pojasnio nam je.

U subotu je u Kloštru Podravskom pjevao 2 i pol sata, a uz njega je bila voda i energetsko piće. Taj su koncert mještani i obožavatelji Mladena čekali godinama. Točnije, tri godine, jer je nastup bio dogovoren, ali se dogodila pandemija korona virusa i sve je bilo odgođeno. Zabave, smijeha i dobrih pjesama nije nedostajalo, a radno će Grdoviću biti cijelo ljeto. 

- Imam koncerata dosta, a nastupam i na tri festivala; na CMC-u, MIK-u (Melodije Istre i Kvarnera) i Splitskom festivalu. Vraćam se lipim vremenima. Da budem do kraja iskren, zaželio sam se koncerata - kaže nam.

ZBUNIO SE Grdović pričao o padu na bini i zahvalio publici iz 'krivog' sela: Neuništiv sam kao vanzemaljac

Prošlo je 40 godina od njegove prve ploče, a pjeva već 47 godina. Đorđe Novković ga je, prisjeća se, primijetio još dok je bio maloljetan pa je Mladenov otac morao potpisati ugovor umjesto njega. U karijeri je Mladen imao turneje po Americi, Australiji i diljem svijeta, ali uvijek bi se s velikim guštom vratio u svoj Zadar. U mladim danima bio je kormilar braći Bajlo i tri su bili prvaci u bivšoj državi. 

S bivšom suprugom Brankicom je u dobrim, prijateljskim odnosima. Otkako mu je preminuo brat Paulo, velika podrška su mu sestra i nevjesta, Paulova supruga. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • japanokinezjapano 30.05.2022.

    Dajte barem jednu sliku frišku sliku. Taj više ne liči na sebe, podbradak mu se odvalio ko u krave, nabubrio i postao lagana karikatura. Kada se sve spoji s alkoholom, dobivamo zvijezdu koja nikako ne može biti primjer ničega. Treba proći puno vremena da bi se o njemu pisalo i pokušavalo ispraviti krivu Drinu.

  • Zagorov_pajdo_Chico 29.05.2022.

    daj sredi se i kreni pivati kako treba radi sebe samog, legenda si Dalmacije volim tvoje pisme, a i profiltriraj krug prijatelja, lipo se smiju na jednom videu dok ti ne znaš dvi čiste spojiti, a k tome još u javnost daju snimku...ne trebaju ti neprijatelji pored takvih prijatelja...podrška Grdi

  • Maddog 29.05.2022.

    Sinko,,, moraš na liječenje,,, satrat će te,,, u biti već te alkohol satra

Komentiraj...
Vidi sve komentare