To je to što me zanima!

Green Gold Club nastavlja s programom Urban Wednesday

Večeras na "Urban Wednesdayu" sprema se urnebesni show u izvedbi Baby Dooksa iz Bolesne Braće, te hip hop izvođača Fil Tilena, koji je osvojio publiku
Vidi originalni članak

Nakon vrhunskog showa, koji je prošle srijede napravio Mario Huljev, Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s uspješnim klupskim programom "Urban Wednesday". Večeras na "Urban Wednesdayu" sprema se urnebesni show u izvedbi Baby Dooksa iz Bolesne Braće, te hip hop izvođača Fil Tilena, koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu osvojio publiku u cijeloj regiji. Njegov singl "Debela" dosad je prikupio oko dva milijuna pogleda na YouTubeu, a mnogi ga glazbenici doživljavaju kao jednog od predvodnika novog hrvatskog urbanog vala.

Baby Dooks je već dugi niz godina eminentno glazbeno ime, a svojim je producentskim angažmanom pridonio stvaranju domaće hip hop scene. Ovaj će tandem svojim zajedničkim nastupom publici zasigurno pokazati nešto novo.

Osim s Fil Tilenom, Baby Dooks priprema i poseban live set, nakon kojeg će mix pult preuzeti resident DJ Emilio Dalbello. I ove srijede publika će imati priliku vidjeti vrhunske koreografije plesne skupine Atomic Dance Factory, koja je ove godine zasluženo branila boje Hrvatske na svjetskom prvenstvu u hip hop plesu, i to u Las Vegasu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare