To je to što me zanima!

Green Gold: Od karnevala pa preko Status banda do Rozge

Klub se pretvara u brazilski grad Rio kojim će vladati prelijepe brazilske plesačice. Svaki posjetitelj Green Gold Cluba neće ostati imun na prekrasni zavodljivi ples
Vidi originalni članak

Još jedan ludi i rasplesani vikend u zagrebačkom Green Gold Clubu. U petak  5. Veljače odličnu svirku priredit će Status Band koji je već poznat Green Gold publici.  Status Band koji broji sedam članova će zagrijati podij i natjerati svakoga da zapleše u njihovom glazbenom ritmu.

U subotu 6. veljače zamaskirajte se i dođite na najbolji karnevalski party ove godine. Klub se pretvara u brazilski Rio kojim će vladati prelijepe brazilske plesačice. Niti jedan posjetitelj Green Gold Cluba neće ostati imun na prekrasni zavodljivi ples koji će izvoditi brazilske plesačice. Da bi sve ostalo u karnevalskom ozračju brinut će se DJ Daisy.

Za Valentinovo 12. Veljače u Green Gold Club dolazi glazbena diva Jelena Rozga koja će svojim hitovima  'zapaliti' najbolji klub u gradu.  Uz ljubavne balade Jelena sprema i svoje najveće hitove kao što su: 'Razmažena', 'Bižuterija', 'Gospe moja' , 'Minus i plus' , 'Ako poludim' i mnoge druge. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare