To je to što me zanima!

'Grizem kao doberman, ne dam na svoje, a zavodim burekom...'

Ličanka je spremna na ponovnu udaju, a najbolje joj ide, priprema pita i bureka. Iako ne sumnja u svoje kulinarske sposobnosti kod muškarca bi preispitala što mu treba, a onda bi tek krenula u akciju
Vidi originalni članak

Ja sam vam pravi doberman, ne dam nikome svoje, govori nam Rasema Vladetić (63), natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' kakva je kad ju pogodi Amorova strelica.

- A ako počnem biti hladnokrvna i šutim, onda znači da me osoba ne zanima - objasnila je kuharica.

Ličanki ovo nije prvi put da se prijavila u show. Naime, Rasema je bila i u devetoj sezoni. Tada nije 'kliknula' s Ivanom Kosarom pa je, kako govori, ponovo odlučila potražiti sreću u ljubavi. Sada joj je za oko zapeo Marko Skelin (61), kojem je Ličanka odabrana kao 'zlatna djevojka'. Nada se kako će joj Drnišanin uzvratiti ljubav koju ona zaslužuje.

- Zahtjevna sam žena. Tražim čovjeka koji je vjeran, koji ne žali sebe dati, koji nije sebičan i koji bi sve dao za ljubav jer sam ja takva - rekla je Ličanka. Dodala je kako se njezin idealan muškarac ne smije praviti važan već da joj je potreban čovjek koji se prilagođava svakoj situaciji.

- Ne smije imati zastarjela razmišljanja da žena mora biti samo u kuhinji. Da ne puši i ne pije, da nije škrt, da zna i primiti i dati - govori Rasema kojoj je ipak najvažnije da ju partner ne vara.

U showu je bilo situacija koje su znale eskalirati zbog ljubomora, no ona je, kako je izjavila, takve situacije pokušavala primiriti.

- U najgorim trenucima 'suparnicu' sam znala zagrliti i poljubiti. Nikad nije došlo do nikakve psovke ili vrijeđanja. Govorila sam da nismo ništa krive jedne drugima, da je sve kako će Marko reći - objašnjava.

Bilo je i situacija kada joj Marko nije pružao pažnju, kada je znala i pustiti suzu. No, Rasema kaže da nju u borbi za Markovo srce ne može pobijediti niti jedna žena.

- Nikada me ni nije - kaže ponosno.

Spremna je i na ponovnu udaju, a najbolje joj ide, kako priznaje, priprema bosanskih specijaliteta, pita i bureka. Iako ne sumnja u svoje kulinarske sposobnosti kod muškarca bi prvo preispitala što mu treba, a onda bi tek krenula u akciju i pripremanje iznenađenja.

- Prvo pitam što bi volio i želio, ne želim pogriješiti - objašnjava. Ličanka je za prijavu u show prvo rekla svojoj djeci, koja su je podržala, dok je, kako kaže, sa sestrama i braćom morala ipak malo pričekati oko te vijesti.

- No, na kraju su mi čestitali - dodala je.

Rasema se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini pa je tako sama sebi sazidala kuću. Ličanka je bila u braku 25 godina, no nakon toga nije imala nijednu značajniju vezu, a sada je presudila usamljenost. Zbog pravog muškarca spremna je preseliti se i u drugi grad, a njezin je moto 'sve za ljubav'.

Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi šećući sa svojim životinjama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 13.02.2019.

    Ove starije i od jednog i od drugog su više manje sve poprilično "zagrizle" ali to mi je veći gušt gledat,kad je nekome stalo nego nekoga tko gleda samo sebe i samo bez veze daje lažnu nadu onom drugom kao dosta njih tu,meni se dosta pozitivne čine ove dvije kod Ljube,ove starije,još uvijek mislim da su Monika i Dragan par prije showa jer večeras onaj njihov razgovor mi je izgledao dosta blisko,ona mu se približi skroz,okrene leđa kameri i kaže "Pošalji mene doma jer će ti lakše bit s curama nego sa mnom",i previše puna sebe mi djeluje za nekoga tko je došao samo kao jedan od kandidata.

  • kliko 12.02.2019.

    Tak' i izgledas 😂😂😂😂😂

  • 12.02.2019.

    Ličanka Rasema ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare