Obavijesti

Show

Komentari 31

'Grizem kao doberman, ne dam na svoje, a zavodim burekom...'

'Grizem kao doberman, ne dam na svoje, a zavodim burekom...'
7

Ličanka je spremna na ponovnu udaju, a najbolje joj ide, priprema pita i bureka. Iako ne sumnja u svoje kulinarske sposobnosti kod muškarca bi preispitala što mu treba, a onda bi tek krenula u akciju

VIDEO

Ja sam vam pravi doberman, ne dam nikome svoje, govori nam Rasema Vladetić (63), natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' kakva je kad ju pogodi Amorova strelica.

- A ako počnem biti hladnokrvna i šutim, onda znači da me osoba ne zanima - objasnila je kuharica.

Ličanki ovo nije prvi put da se prijavila u show. Naime, Rasema je bila i u devetoj sezoni. Tada nije 'kliknula' s Ivanom Kosarom pa je, kako govori, ponovo odlučila potražiti sreću u ljubavi. Sada joj je za oko zapeo Marko Skelin (61), kojem je Ličanka odabrana kao 'zlatna djevojka'. Nada se kako će joj Drnišanin uzvratiti ljubav koju ona zaslužuje.

- Zahtjevna sam žena. Tražim čovjeka koji je vjeran, koji ne žali sebe dati, koji nije sebičan i koji bi sve dao za ljubav jer sam ja takva - rekla je Ličanka. Dodala je kako se njezin idealan muškarac ne smije praviti važan već da joj je potreban čovjek koji se prilagođava svakoj situaciji.

- Ne smije imati zastarjela razmišljanja da žena mora biti samo u kuhinji. Da ne puši i ne pije, da nije škrt, da zna i primiti i dati - govori Rasema kojoj je ipak najvažnije da ju partner ne vara.

U showu je bilo situacija koje su znale eskalirati zbog ljubomora, no ona je, kako je izjavila, takve situacije pokušavala primiriti.

- U najgorim trenucima 'suparnicu' sam znala zagrliti i poljubiti. Nikad nije došlo do nikakve psovke ili vrijeđanja. Govorila sam da nismo ništa krive jedne drugima, da je sve kako će Marko reći - objašnjava.

Bilo je i situacija kada joj Marko nije pružao pažnju, kada je znala i pustiti suzu. No, Rasema kaže da nju u borbi za Markovo srce ne može pobijediti niti jedna žena.

- Nikada me ni nije - kaže ponosno.

Spremna je i na ponovnu udaju, a najbolje joj ide, kako priznaje, priprema bosanskih specijaliteta, pita i bureka. Iako ne sumnja u svoje kulinarske sposobnosti kod muškarca bi prvo preispitala što mu treba, a onda bi tek krenula u akciju i pripremanje iznenađenja.

- Prvo pitam što bi volio i želio, ne želim pogriješiti - objašnjava. Ličanka je za prijavu u show prvo rekla svojoj djeci, koja su je podržala, dok je, kako kaže, sa sestrama i braćom morala ipak malo pričekati oko te vijesti.

- No, na kraju su mi čestitali - dodala je.

Rasema se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini pa je tako sama sebi sazidala kuću. Ličanka je bila u braku 25 godina, no nakon toga nije imala nijednu značajniju vezu, a sada je presudila usamljenost. Zbog pravog muškarca spremna je preseliti se i u drugi grad, a njezin je moto 'sve za ljubav'.

Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi šećući sa svojim životinjama.

Pokretanje videa...

01:27

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu