Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

'Grizem kao doberman, ne dam na svoje, a zavodim burekom...'

Ličanka je spremna na ponovnu udaju, a najbolje joj ide, priprema pita i bureka. Iako ne sumnja u svoje kulinarske sposobnosti kod muškarca bi preispitala što mu treba, a onda bi tek krenula u akciju

Foto: RTL
31 komentara

Ja sam vam pravi doberman, ne dam nikome svoje, govori nam Rasema Vladetić (63), natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' kakva je kad ju pogodi Amorova strelica.

- A ako počnem biti hladnokrvna i šutim, onda znači da me osoba ne zanima - objasnila je kuharica.

Foto: RTL

Ličanki ovo nije prvi put da se prijavila u show. Naime, Rasema je bila i u devetoj sezoni. Tada nije 'kliknula' s Ivanom Kosarom pa je, kako govori, ponovo odlučila potražiti sreću u ljubavi. Sada joj je za oko zapeo Marko Skelin (61), kojem je Ličanka odabrana kao 'zlatna djevojka'. Nada se kako će joj Drnišanin uzvratiti ljubav koju ona zaslužuje.

- Zahtjevna sam žena. Tražim čovjeka koji je vjeran, koji ne žali sebe dati, koji nije sebičan i koji bi sve dao za ljubav jer sam ja takva - rekla je Ličanka. Dodala je kako se njezin idealan muškarac ne smije praviti važan već da joj je potreban čovjek koji se prilagođava svakoj situaciji.

- Ne smije imati zastarjela razmišljanja da žena mora biti samo u kuhinji. Da ne puši i ne pije, da nije škrt, da zna i primiti i dati - govori Rasema kojoj je ipak najvažnije da ju partner ne vara.

Foto: RTL televizija

U showu je bilo situacija koje su znale eskalirati zbog ljubomora, no ona je, kako je izjavila, takve situacije pokušavala primiriti.

- U najgorim trenucima 'suparnicu' sam znala zagrliti i poljubiti. Nikad nije došlo do nikakve psovke ili vrijeđanja. Govorila sam da nismo ništa krive jedne drugima, da je sve kako će Marko reći - objašnjava.

Bilo je i situacija kada joj Marko nije pružao pažnju, kada je znala i pustiti suzu. No, Rasema kaže da nju u borbi za Markovo srce ne može pobijediti niti jedna žena.

- Nikada me ni nije - kaže ponosno.

Spremna je i na ponovnu udaju, a najbolje joj ide, kako priznaje, priprema bosanskih specijaliteta, pita i bureka. Iako ne sumnja u svoje kulinarske sposobnosti kod muškarca bi prvo preispitala što mu treba, a onda bi tek krenula u akciju i pripremanje iznenađenja.

Foto: RTL televizija

- Prvo pitam što bi volio i želio, ne želim pogriješiti - objašnjava. Ličanka je za prijavu u show prvo rekla svojoj djeci, koja su je podržala, dok je, kako kaže, sa sestrama i braćom morala ipak malo pričekati oko te vijesti.

- No, na kraju su mi čestitali - dodala je.

Rasema se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini pa je tako sama sebi sazidala kuću. Ličanka je bila u braku 25 godina, no nakon toga nije imala nijednu značajniju vezu, a sada je presudila usamljenost. Zbog pravog muškarca spremna je preseliti se i u drugi grad, a njezin je moto 'sve za ljubav'.

Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi šećući sa svojim životinjama.

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Naši partneri pišu
Message