To je to što me zanima!

Grob Ive Bagić će čuvati dobri anđeo i bijele ruže

Kolege će za Ivu zapaliti svijeće, a u knjigu žalosti već su se upisali. Mlađi brat Josip posvetio joj je pjesmu 'Ja vjerujem u anđele' Olivera Dragojevića
Vidi originalni članak

Najuža obitelj, rodbina i bliski krug prijatelja u petak predvečer organizirali su misu zadušnicu za prerano preminulu RTL-ovu voditeljicu Ivu Bagić (25). Dvadesetak ljudi pomolilo se u župi Sv. Marka Križevčanina u zagrebačkom naselju Trešnjevka, gdje je živjela s roditeljima i bratom Josipom (24). Ivu, koja je u noći na četvrtak izgubila šestogodišnju bitku s tumorom na mozgu, obitelj je u petak točno u podne tajno pokopala na privatnoj ceremoniji na zagrebačkom groblju Mirogoj. Njezini prijatelji nisu željeli uznemiravati ožalošćene i shrvane roditelje Željka i Vesnu pa će Ivin grob kasnije posjetiti.
- Još ne znam hoćemo li se svi na RTL televiziji dogovoriti i zajedno otići na groblje. Sigurno ću zapaliti svijeću za najdražu kolegicu - rekla je tužno voditeljica i Ivina prijateljica Tatjana Jurić (28). Kolege su još u petak u prostorijama RTL televizije otvorili knjigu žalosti u kojoj se lijepim riječima opraštaju od svoje Ive.
Ivin grob i u subotu su od jutra obilazili članovi obitelji. Ukrasili su ga bogatim buketom bijelih ruža u velikoj tegli oslikanoj anđelima. Mlađi brat Josip na Facebooku joj je posvetio jednu od najdražih pjesama “Ja vjerujem u anđele” Olivera Dragojevića.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 08.05.2010.

    za ruze vjerujem za andjele sam siguran...

  • TINA X 08.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • valuta 08.05.2010.

    .... po meni je riječ je važna u životu, tko tako misli složit će se, tko ne, ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare