To je to što me zanima!

Groznica u Cocomu: Još više gostiju očekuje se od srijede

U Cocomu su na rasporedu još dva Hideout Partya, u nedjelju i ponedljak, po istom konceptu, ali s još više ljudi. Hideout festival počinje u srijedu
Vidi originalni članak

U subotu je 3500 Engleza stiglo u Novalju, spremnih za Hideout festival, koji je pred vratima. U klubu Cocomo, održao se službeni Hideout Preparty Vol.1 u organizaciji Hideout osoblja s Cocomovim. Nastupila su 4 engleska DJ-a s Hideout lineupa, pa su takvi ritmovi tresli Cocomu uz Hideout groznicu do ranih jutarnjih sati. Kako je to izgledalo i kako se Englezi zabavljaju, možete pogledati u galeriji fotografija.

U Cocomu su na rasporedu još dva Hideout Partya, u nedjelju i ponedljak, po istom konceptu, ali s još više ljudi. Hideout festival počinje u srijedu. Ova groznica će trajati do kraja idućeg tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • šćuka 03.07.2013.

    daj cure, kupite si grudnjake.

  • vujacka 02.07.2013.

    ove na naslovnoj su deblje od mene a mlađe su:))))))))želim reć da niš posebno.!od cocoma:))))))))9999byyyyyyyyyy

  • Separator385 01.07.2013.

    Retardirana birtijetina u koju sam ušao na 2 minute i platio 80 kuna za 2 redbul votke ( naravno ćitav redbull i najskuplja votka u kafani). Ekipa je 5 talijana od metar i 60, 2 rahitična čeha, debeli austirijanac s baywatch žica tetovažom i 2 polovnjače. 8 likova i 2 žene. Fuj. Sva sreća da ti idioti ne znaju da pol sata dalje postoje plaže na kojima nema žive duše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare