To je to što me zanima!

Grubnić jedva dočekao šoping, a planove za svadbu ne mijenja

Marko se, čini se, opasno priprema za vjenčanje, a to slavlje mu ni pandemija korona virusa nije mogla pokvariti. Kaže da mu nije u planu otkazivati. Zbog nastalih okolnosti prilagodit će se svim planovima
Vidi originalni članak

Nakon što je prije dva tjedna pojurio u dermatološku kliniku na depilaciju, modni stilist Marko Grubnić (38) sada je prošetao i trgovačkim centrima. Marko se razgolitio, odjenuvši kratke hlačice, a preko svega “nabacio” je crni kaput, koji mu je dosezao koljeno. Upečatljive su bile i visoke bijele čarape.

Marko se, čini se, opasno priprema za vjenčanje, a to slavlje mu ni pandemija korona virusa nije mogla pokvariti. Kaže da mu nije u planu otkazivati.

- Moja svadba je dogovorena za taj jedan ljetni period koji nam predstoji i nije ništa još otkazano. Ali mali problem je što je bio plan da svadba ne bude u Hrvatskoj - govori Marko, nadajući se da će se sve riješiti na vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže da zbog nastalih okolnosti neće biti tužan ako bude morao promijeniti neke planove koje je imao u glavi, samo će se prilagoditi. Neće zvati puno ljudi, a modni aspekt vjenčanja je već isplanirao do detalja. Marko je o novim planovima o ceremoniji progovorio nakon što je javnost saznala da je tražio i dobio novčanu pomoć države.

- Zbog situacije s virusom u kojoj je stalo sve poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu, i sam sam se našao u okolnostima zbog kojih moj posao, a samim time i prihodi trpe - rekao je tada Marko.

Dobio je potporu za jednog zaposlenika, točnije 3250 kuna. Naglasio je kako redovito plaća sve doprinose, davanja i poreze sukladno propisanom zakonu. Mnogi pratitelji su se pobunili što je Marku pripao taj novac, budući da nije strano da se na društvenim mrežama hvali skupocjenim “krpicama” i modnim detaljima, koji koštaju puno više nego što je on novaca dobio.  

ŽENI SE NA LJETO Grubnić je otkrio detalje svog vjenčanja: Nisam ništa otkazao

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 24SATA S DEANOM KOTIGOM: 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • sprangija 20.05.2020.

    Na svadbi ce se pjevat..danas majko zenis sina svoga zenis sina svoga..to pjevaju dvaput i od mladog i od mladozenje

  • jklč 20.05.2020.

    Oce Momcilo dobit domovnicu kad se vjencaju?

  • 20.05.2020.

    Karikatura, lutak

Komentiraj...
Vidi sve komentare