To je to što me zanima!

Grubnić kao češki turist: Šlape i bijele čarape za posjet muzeju

Stilist Marko Grubnić pozirao je ispred muzeja Mimara u Zagrebu, a na fotografiji je označio svaki komad odjeće koji je nosio kako bi se znalo da je 'brendiran'
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (36) često ističe svoj 'istančan' stil i hvali se skupocjenim krpicama koje kupuje na dalekim putovanjima ili pak naručuje preko interneta. Ovog je puta, za šetnju do muzeja Mimara u Zagrebu, odabrao pamučne bijele Gucci čarape i gumene Valentino natikače. Te se kombinacije ne bi posramili ni češki turisti, a istog je trenutka započela šala na njegov račun. 

- Ali ove čarapice bijele. Ma vrh - našalila se Markova pratiteljica na društvenoj mreži. Na fotografiji je označio svaki komad odjeće koji je nosio kako bi se znalo da je 'brendiran', a na to je potrošio gotovo 18 tisuća kuna.

Gornji dio Givenchy trenirke iznosi oko osam tisuća kuna, a toliko se kreću cijene i za šešir marke Nick Fouquet. Cjelokupni stajling upotpunio je Louis Vuitton ruksakom od gotovo 13 tisuća kuna.

Za Guccijeve čarape s tigrom iskeširao je 750 kuna, a Valentino gumene natikače 1.600 kuna.

Marko se u posljednje vrijeme posvetio treninzima pa svoje prijatelje redovito obavještava o napretku u teretani. Ipak, mnogi mu zamjeraju pretjerano uređivanje fotografija jer tako uništava pravu kvalitetu slike. 

- Je li on ikad objavio sliku koja nije prošla kroz Photoshop? Vjerojatno nije ni samo jednom već više puta. Strašno - bio je jedan od komentara. Svoje prijateljstvo pjevačica Maja Šuput (38) i Marko potvrdili su još davnih dana, a ona mu i dalje dopušta da je odijeva za razne prigode, iako joj ponekad za stajling koji Marko odabere obožavatelji prigovaraju.

Primao je kritike i tijekom reality showa Big Brother jer je upravo on odijevao voditeljicu Antoniju Blaće (38).

- Neukus i kič. Stilistu treba dati otkaz - kritizirali su tada Mačkov stajling, no Antonija mu se prepustila u ruke. 

VIDI OVO! Zarađuju milijune: Ovo je 5 najplaćenijih manekenki na svijetu. 

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • TaraMartinez 16.09.2018.

    Vise od deset godina radim u modi,naravno ne u Hr i mogu vam reci da za sve one kojima se ova kombinacija ne svidja ili je ne razumiju neka pogledaju ovaj link https://www.vogue.com/article/men-socks-and-sandals-trend-justin-bieber-david-beckham-fall-2018 Jednostavno se radi o modnom trendu!

  • 15.09.2018.

    Mozes ogici zivjeti i na kraj svijeta ali balkanizam i seljacizam ne mozes ostaviti iza sebe a ni novcem to promijeniti. Mozes samo utvrditi.

  • saitek1970 15.09.2018.

    uvijek me razveseli članak o ovom čovjeku, lakne mi jer znam da ima glupljih, ružnijih i neukusnijih ljudi na svijetu od mene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare