To je to što me zanima!

Grubnić laže o fakultetu i nije diplomirao u Osijeku

Modni Mačak diplomirao je na Veleučilištu u Požegi, a ne na pravu u Osijeku. Završio je nakon 9 godina trogodišnji studij. Mačak je bio i 'invalid'
Vidi originalni članak

Što se mene tiče, napišite i da sam diplomirao u Bosni, rekao je Marko Grubnić (27). Na Pravnom fakultetu u Osijeku potvrdili su da njihov student nikad nije bio. U petak je izjavio da je kod njih diplomirao i da mu roditelji doma plaču od sreće. Nahvalio se i kako je u životu puno toga prošao, ali da mu od te diplome ništa draže nije. Grubnić je u petak diplomirao, ali na Veleučilištu u Požegi. Nakon devet godina studiranja završio je trogodišnji studij Upravno pravo. Na Veleučilištu u Požegi razočarani su lažima.
- Ne znamo zašto nije rekao da je diplomirao kod nas. Bio je redovit student. Odslušao je prve tri godine, a onda polagao ispite - kažu na Veleučilištu. Jedino što Grubnić nije lagao hvaleći se diplomom su ocjena i tema za diplomski rad.
- Tema mu je bila 'Upravni spor’ iz predmeta Upravno postupovno pravo. Diplomirao je s ocjenom izvrstan - kažu na Veleučilištu u Požegi. Stekao je titulu upravnog pravnika.
- Ja svoju diplomu imam. Užasno me zabavljaju nagađanja i kopkanja - zaključio je Grubnić.

MAČAK JE BIO I 'INVALID'
S mobitelom u ruci i bez pojasa Grubnić se vozikao Zagrebom u autu s naljepnicom za invalide. Rekao je da je auto posudio i da ga nije koristio da bi parkirao na mjesta za invalide dok razvozi haljine.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • palača 31.03.2009.

    i kaj,laze on i lazu mnogi takvi,on je smijesan,al nema on zanimanje politicara,kaj ga ismijavate,koji ste vii faks zavrsili,,tip uziva u tome i dobiva paznju dok ga vi stalno pljujete,,,hrvatska je zemlja mnogo kompleksasa,pogledas bilo di komentare djece iz osnovne do onih u penziji vec i skuzis kako su ljigav narod,kako pljuju jedni druge i sve mrze..stalno.di god dodjes,grozno drustvo,,ja svoju djecu jednom ne bi htio odgajati tu,strava,kad imas bolju gumu od njega onda su ti zavidni i maltretiraju ti djecu u skoli,od djece do ludih nekih nastavnika,,,strava

  • sprinterica 31.03.2009.

    hahahaha grubi ja u petak diplomirala na harvardu a u ponedjeljak na oxfordu

  • svi_smo_doma 31.03.2009.

    Jadna li mu majka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare