To je to što me zanima!

Grubnić pozirao s Mamićevom odabranicom: 'Magična večer'

'Magična večer puna smijeha i zabave s mojim curama', pohvalio se Marko porukom uz fotografiju na kojoj je Tija naslonjena na njegovo rame i pozira u plavo-bijeloj haljini s visokim bijelim čizmama
Vidi originalni članak

Za modnog stilista Marka Grubnića (38) poznato je kako voli dobro tulumariti. To je dokazao i nedavno kad je objavio fotografiju na kojoj, na vjenčanju Maje Šuput Tatarinov (40) pleše na stolu.

Osim velikih zabava, Marko voli izlaziti u grad sa svojim prijateljicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Mako sinoć pozirao sa suprugom nogometnog menadžera Marija Mamića (35), Tijom Jurčić (33) koja se ne pojavljuje često u javnosti.

- Magična večer puna smijeha i zabave s mojim curama - pohvalio se Marko porukom uz fotografiju na kojoj je Tija naslonjena na njegovo rame i pozira u plavo-bijeloj haljini s visokim bijelim čizmama. Tija je Marku na fotografiju 'ostavila' tek tri emotikona srca.

RAT 'INFLUENCERA' Dean Kotiga opleo po Grubniću: 'Daj se urazumi, Bog te vidio...'

Tija je naime, oduvijek bila dio javne scene zbog svog poočima, političara Ljube Jurčića, koji ju je posvojio kad je u mladosti ostala bez roditelja. Tia, koja se trenutno bavi marketingom, kaže da joj je teško govoriti o sebi, no opisala bi se kao iskrena i izravna osoba koja je dobar prijatelj i odan partner.

Tija i Mario vjenčali su se u listopadu 2017., a svadba je potrajala do šest ujutro. Goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju na kojem su bili dalmatinski pršut, baranjski kulen, vinski gulaš i janjetina.

Za vjenčanje sprema se i Grubnić. Kontaktirali smo ga kako bismo saznali je li datum već određen.   

- Ne volim javno pričati o privatnom životu. Sve što imam za reći je da sam jako sretan i da uživam u životu punim plućima - rekao nam je Marko.

NOVA KARIJERA? Modni mačak postao je dizajner vjenčanica: Jako sam uzbuđen

Nas je zanimalo i tko je osoba s kojom će provesti ostatak života, ali stilist nije htio pričati o detaljima. Samo nam je otkrio da kraj sebe ima nekoga tko s njim diše i jednako razmišlja, a to je, kako kaže, uz zdravlje najveći blagoslov u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • tttinkyyy 03.02.2020.

    Ova pokvarcana je prošla sa sinom pored mene u Pointu...visoka je valjda 1.50m. Kao samit vrtnih patuljaka kad ih vidiš sve na fotki skup na hrpi.

  • 03.02.2020.

    Lijepi kerovi

  • ucjena 03.02.2020.

    k k koliko s s s ilik kona a a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare