To je to što me zanima!

Grubnić se pohvalio privatnim letom: 'Vrijeme za ljetni odmor'

Marko je na put krenuo u društvu Momčila Gurovića, a palo je i nekoliko fotografija, kojima su potvrdili svojim pratiteljima kako se u avionu dobro zabavljaju.
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (38) prije nekoliko se dana pohvalio zarukama, a zatim je svoje pratitelje obavijestio kako je stiglo vrijeme za zasluženi godišnji odmor. Na zasad nepoznatu lokaciju odletio je privatnim letom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grubnić je na put krenuo u društvu Momčila Gurovića, a palo je i nekoliko fotografija, kojima su potvrdili svojim pratiteljima kako se u avionu dobro zabavljaju.

- San je kao privatni avion. Čeka samo na tebe. Krenimo na ljetni odmor gospodine Guroviću - napisao je stilist u opisu fotografije na kojoj poziraju zajedno tijekom ukrcaja na let. 

MARKO GRUBNIĆ EKSKLUZIVNO: 'Iznenadio sam se zarukama, bilo je filmski. Prstenje nam je isto, od dijamanata i smaragda'

Jedna pratiteljica Grubnića je upitala putuju li možda na Mikonos, no on je zasad otkrio tek da se ne radi o grčkom turističkom dragulju. Prije nekoliko dana ispričao je kako se zbog pandemije korona virusa još uvijek nije vjenčao, ali je prstenom potvrdio kako su zaruke realizirane.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • 21.08.2020.

    Grubi odi ti sam ja ću ti čuvati prijatelja 🤪🤪

  • Cipelcug 10.07.2020.

    A gdje je zaručnica??

  • XInfinityx 10.07.2020.

    Haha,a havajke iz Lidla 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare