To je to što me zanima!

Grubnić u iščekivanju Božića: Luksuzno je okitio jelku i dom

Marko za sve prigode i slavlja svoj dom uređuje sa stilom. Božić je na vratima, a modni stilist se pobrinuo da su svi ukrasi na mjestu. Okitio je jelku i uskladio razne dekoracije
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (37) voli skupocjenu i brendiranu odjeću. Uvijek brine da dotjeran izađe iz kuće, no osim strasti prema modi, Marko sa stilom uređuje i interijer. Za bilo kakvo druženje ili slavlje, prostor uvijek luksuzno dotjera. Ne skriva koliko uživa u tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim smo zakoračili u mjesec prosinac, Grubnić je okitio svoj luksuzni stan božićnim dekoracijama. Osim što je bogato ukrasio božićnu jelku crvenim i zlatnim kuglicama, Marko je postavio i mnoštvo orašara koji su od prošle godine jako popularni.

K tome je postavio svijeće i slatkiše u staklenoj posudici.

Slične je dekoracija Marko koristio i prošle godine, a sada je stan dodatno obogatio malim vrtuljkom s konjima u bijeloj i zlatnoj boji. Objavio je nekoliko fotografija na 'InstaStoryju' i uz njih pustio popularne božićne pjesme.

U božićnom duhu Marko vrijeme provodi na špici i druži se s prijateljem Momčilom Gurovićem, s koji je nedavno otišao na čašu vina. 

- Ti me nasmijavaš. Baš svaki dan - napisao je Grubnić u opis fotografije s Gurovićem koju je objavio na Instagramu. 

LUKSUZ U ISTRI Grubnić pokazao raskoš vile u kojoj ljetuje, noć i do 6000 kn

Pratitelji su ih pohvalili u komentarima i pisali kako dobro izgledaju. Marko je pozirao u Burberry baloneru čija je cijena oko 2090 funti, odnosno nešto manje od 17.800 kuna. Momčilo je pak odabrao ležerniji stil koji je upotpunio kaputom. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • sexy_trubadur 02.12.2020.

    moram priznati da mu je dobar kaput ,sa natpisom Horse (na engleskom "konj" )

  • sexy_trubadur 02.12.2020.

    pravi primjer hrvatske obitelji i krscanskih vrijednosti ...svaka cast

  • 02.12.2020.

    jesi ga okitio i momcilu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare