To je to što me zanima!

Grubnići u Italiji: Mama fotka, a Marko nosi pizzu kao torbicu

U nekoliko dana boravka u talijanskoj prijestolnici mode Grubnić je promijenio na desetke odjevnih kombinacija, dok ga je mama Branka prešišala. Chanel, Gucci, Louis Vitton, uzorak zebre, prugice, kockice.
Vidi originalni članak

Šetnje i naslikavanje ulicama Milana jako su umorile Marka Grubnića (36). Siroti modni stilist ostao je bez energije pa je putem kupio jednu pizzu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I odmah navalio na nju. Nije mu se sjedilo u restoranu s običnim smrtnicima i zato ju je tražio ‘za van’. A onda je tražio vjerojatno majku Branku (59), koja je s njim u Italiji, da ih uslika zajedno. Marka i njegovu pizzu.

Od povratka na Instagram Marko s objavama ne prestaje. Svaki trenuta boravka u Italiji ovjekovječen je fotografijom, a dragi Mačak usput i prosipa životne mudrosti na lošem engleskom.

U nekoliko dana boravka u talijanskoj prijestolnici mode Grubnić je promijenio na desetke odjevnih kombinacija, dok ga je mama Branka sigurno prešišala. To valjda tako ide kad ti je sin modni stilist. Chanel, Gucci, Louis Vuitton, uzorak zebre, prugice, kockice. Mama sve odijeva.

Modni stilist u nedjelju se također pohvalio s footgrafijom majke i sebe. Obožavatelji su brzo uočili da 'ne pada jabuka daleko od stabla' i da mama i sin imaju sličan stil te da dijele ljubav prema 'skupim krpicama'.

Tako je Branka pokazala 'zebraste' Gucci kožne cipele koje imaju 'repić'. Cijena ovakvih cipela je 1.290 dolara, odnosno nešto više od 8.400 kuna.

Modni mačak je jednom prilikom rekao kako mu je majka najbolja prijateljica i kako je najsretniji kad zajedno šopingiraju i odlaze na luksuzna putovanja. Mnogi su primijetili i kako gospođa Grubnić nalikuje na pjevačicu Maju Šuput (39), inače Markovu prijateljicu.

Branka Grubnić je nedavno izgledala sasvim drukčije. S pokojim kilogramom više i kratkom kosom bez umetaka, odijevala se jednostavnije. I Maja Šuput se posljednjih godina uvelike promijenila.

U posljednjih Grubnićevim objavama vidimo kako je Branka uvelike promijenila stil. Nedavno je odjenula zmijske cipele i cvjetnu haljinu, a cijeli stil je upotpunila plavim šeširom.

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 03.11.2018.

    Ova baba mi izgleda k'o ženska reinkarnacija Michael Jacksona.....

  • 03.11.2018.

    Ova baba mi izgleda k'o ženska reinkarnacija Michael Jacksona.....

  • Lupetalo19 02.11.2018.

    Mora da je tata/muz jako ponosan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare