To je to što me zanima!

Grudi joj nisu stale u haljinu: Mariah Carey 'ispala' bradavica

Carey se često pojavljuje u seksi kombinacijama, a ovog puta je malo pretjerala. Pjevačica nije uspjela poprsje 'ugurati' u haljinu pa joj je provirila bradavica
Vidi originalni članak

Pjevačica voli pripijene i seksepilne odjevne kombinacije, a ovog puta je svoje obline odlučila ugurati u nešto manji konfekcijski broj. Osim grudi, Mariah je ‘izbacila’ i nogu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mariah izbacila grudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Carey (47) trenutačno uživa na odmoru u Barceloni gdje je sa svojim šestogodišnjim blizancima Maroccanom i Monroem. Znatiželjne prolaznike i obožavatelje svakodnevno ‘časti’ svojim modnim izborima pa kombinira ultrakratke i duboko dekoltirane ljetne haljinice.

Osim pokazivanja dijelova tijela, pjevačica je poznata i po svojim razmaženim zahtjevima. Nedavno je snimala manju ulogu za komediju ‘The House’, no odlučili su izbaciti scenu u kojoj je glumila.

- Kasnila je na set gotovo četiti sata. Kad se pojavila, tražila je golemi fen koji joj je trebao puhati u glavu kako bi joj kosa lepršala uokolo. Na kraju nije htjela pjevati pjesmu zbog koje smo je uzeli - rekao je glumac Will Ferrell.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • hrza 01.07.2017.

    Ortofikovano plastifikovana sintetika.

  • _Varešak_ 24.06.2017.

    Uh u nje veća cica nego glava.

  • ReisSalkanović 24.06.2017.

    Ne zna velicinu,i preserava se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare