To je to što me zanima!

Dekolteom ukrala show: Nives nitko nije mogao gledati u oči

Nives nikada nije imala problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama na kojima ju svakodnevno prati više od 300.000 obožavatelja
Vidi originalni članak

Bogat program Dana Zigante tartufa uključuje sajam tartufa, međunarodnu izložbu vina i ostalih autohtonih istarskih proizvoda, a ovogodišnje izdanje uključivalo je i bujni dekolte Nives Celzijus (37) kojoj je pripala uloga voditeljice. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIVES CELZIJUS:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovogodišnji dani proteći će u obilježavanju dvadesete obljetnice pronalaska najvećeg bijelog tartufa na svijetu, Guinnessovog rekordera teškog 1,31 kilograma, kojim Giancarlo Zigante drži svjetski rekord u ovoj kategoriji. 

Pjevačica, glumica i spisateljica u uskoj bež haljini plijenila je poglede prisutnih, a osmijeh s lica nije skidala. 

Nives nikada nije imala problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama na kojima ju svakodnevno prati više od 300.000 obožavatelja.  

Nedavno nam je otkrila i kako bez obzira na brojne ponude uživa, kako kaže, u soliranju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još nisam pronašla idealnu formulu. Ni sama ne znam što tražim jer očito ne tražim ništa. Uživam u soliranju i zapravo primjećujem kako mi samo pomisao na neki odnos izaziva stres. Nisam spremna za svakodnevna javljanja, viđanja i tu vrstu obaveza koju takav odnos zahtijeva - objasnila je Nives. A u sitne noćne sate obožavatelji je obasipaju porukama, neki pokušavaju i nježnostima osvojiti vruću Nives, pa joj sve češće udvarači šalju i pjesničke stihove.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 370

  • 16.09.2019.

    Kada u glavi nemaš nikakve kočnice onda je srozavanje na nivo obične šupljare neminovno. Novine bi i njoj i nama kojima ona ide na živce mogli pomoći da je malo zaobiđu pa neka ona, kada već ima potrebu, svoju debelu guzicu pokazuje susjedima s balkona.

  • inside_1 15.09.2019.

    ne znam, njenih delteja ima puno na netu, ali iskreno ima boljih, ovdje mnogo radi gravitacija.....pa baš niso bogami toliko seksipilne, da bih izgubio glavu za ovo......

  • ivek_988 15.09.2019.

    Brutala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare