To je to što me zanima!

Gruicu napale druge majke jer je podijelila 'fotku' iz teretane

Iako je većina žena koje su vidjele njezinu fotografiju iz teretane reagirala pozitivno, bilo je i onih koje misle da bi glumica Ana Gruica trebala biti kod kuće s djetetom
Vidi originalni članak

Dobar dan radni narodeeee!!! Vani kiša... Motivacija na 100! Smoothie i prvi pravi gym day koji liči na trening, napisala je  Ana Gruica (32) pored fotografije koju je podijelila na Facebooku. 

Splitska glumica sina Marata, kojeg je dobila s piscem Hrvojem Šalkovićem (41), rodila je 20. kolovoza. Mjesec i pol poslije poroda odlučila se vratiti u formu. 

Iako je većina majki koje je prate na društvenoj mreži pohvalila njezino vježbanje, nekima se to nije svidjelo već smatraju da bi trebala biti doma sa svojim djetetom. Gruicu je to izbacilo iz takta pa je jednoj od njih koje tako misle i odbrusila.

- Ma ženo. Ne diram se u tebe, niti što ti radiš. Jesi sa djetetom od 0 - 24 ili nisi. Budi s njim da 25- te ako se mene pita i nek te sisa do zadnje godine faksa. Nikad ne bi, i da se pitam u sebi, pitala te zašto je to tako? Zato jer to nisu moja posla. Kao što ne bi ni ti trebala pitat igdje je moje dijete, ni koji su moji motivi i još inzistirati na tome. Zabiđi mi stranicu, majke ti. Ovo služi motivaciji mene i drugih. Ti si dosadna i demotiviraš - poručila joj je. 

Bilo joj je još onih koje misle da je trebala pričekati s vježbanjem dok joj sinčić ne ojača, no većina majki misli da je to što glumica radi pohvalno i motivacijski te su joj dale komplimente za njezin izgled. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Moria 10.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • liliana 10.10.2015.

    Dajte nam Seve.

  • Aqamarinne 09.10.2015.

    Dobro joj je Gruica odbrusila...Šta gura nos tamo gdje joj nije posao..Ona će njoj određvati što će i kada raditi u životu..Njezino tijelo njezina stvar, ako hoće 24 sata na dan vježbati i raditi sa njim neznam kakve vježbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare