To je to što me zanima!

Grupa Adastra i Helena Bastić objavili spot za 'Znam da si tu'

Oduševljen sam što sam imao priliku ostvariti želju koju već dugo imam, a to je da zapjevam s Helenom Bastić, rekao je Jerko Marić, frontmen grupe Adastra
Vidi originalni članak

Glazbenici Jerko Marić i Helena Bastić objavili su duet 'Znam da si tu' za koji predstavljaju i video spot. Radi se o prepjevu pjesme 'Sei solo tu' koju u originalu izvode Nek i Laura Pausini, a glazbenici su istaknuli kako su oduševljeni što su imali mogućnost obraditi upravo tu pjesmu. 

- Oduševljen sam što sam imao priliku ostvariti želju koju već dugo imam, a to je da zapjevam s Helenom Bastić - rekao je Jerko Marić, frontmen grupe Adastra. 

- Izuzetno me veseli suradnja s grupom Adastra. Pjesma mi se svidjela na prvo slušanje i znala sam da će se naši glasovi dobro slagati, a postogli smo i svoj zvuk u odnosu na originalnu verziju pjesme. Nadam se da će se svidjeti i publici - kazala je Helena.

Spot za duet snimali su u Francuskom paviljonu Zagrebačkog velesajma. Snimatelji su Tibor Rogulja i Goran Kušec, a režiju i montažu potpisuje Jerko Marić.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • reddog 28.05.2015.

    gažerski osrednji pokušaj, heleni svaka čast ali bastardsi su bili jedni i jedini, a ovu adastru i pjevača im neću ni komentirati, s obzirom na original, fulali su temu skroz

  • Cukrena 27.05.2015.

    Nije mi loša pjesma..:)

  • kestenpire010 26.05.2015.

    ma nije valjda konacno nakon 100 godina skinula aparatic za zube :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare