To je to što me zanima!

Grupa Magazin ima spot za hit pjesmu iz mjuzikla 'Pacijenti'

Grupa Magazin ima novi hit, 'Macho man'. Nova pjesma autorskog para Vjekoslave i Tončija Huljić još je jedna pjesma iz njihovog nedavno izvedenog mjuzikla 'Pacijenti'
Vidi originalni članak

Grupa Magazin ima novi hit, 'Macho man'. Nova pjesma autorskog para Vjekoslave i Tončija Huljić još je jedna pjesma iz njihovog nedavno izvedenog mjuzikla 'Pacijenti'. Pjesma govori o majci koja želi da joj kćer lagodno živi, pa je savjetuje kako će pronaći bogataša i tako si osigurati život na visokoj nozi. Upravo je ova pjesma na premijeri mjuzikla izazvala oduševljenje publike, a pastirica Manda, čiji je lik utjelovila Elena Brumini, zaradila je veliki pljesak.
 
U novom video spotu, uz Andreu Šušnjaru, u ulozi dobronamjerne majke, odlično se snašao poznati voditelj Damir Mihanović Čubi. Duhoviti video spot redateljsko je djelo Lea Bartulice.  
 
-Bilo je kao zabavno i interesantno snimati ovu pjesmu i moram prizanti da smo se svi jako dobro zabavili i nasmijali u studiju. Pjesma nam se svidjela već na prvi takt, a reakcije i ostalih suradnika koji su je čuli, je odlična. Pjesma je zabavna, smiješna i garantira dobru zabavu. Pogotovo smo se dobro zabavili na snimanju spota gdje je aposlutni kralj zabave bio Čubi', rekla je Andrea.
 
Evo premijere:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.10.2016.

    Huljić zagađuje estradu 20-30 godina. One je kriv što je sa Magazinom dofurao turbofok u HR. A balavudija ko balavudrija zakači se za nešto, zato što ih starci nisu glazbeno obrazovali....

  • menart 13.10.2016.

    BRAVOOOO M A G A Z I N . Odlicno, bas fora. A ima nesto staro u ovome sta me veseli a to je da su decki isto kao nekad vise se ukljucili u samu pjesmu. Pocetak ka klapska.. ma super. Da je ovo islo na splitski festival, bili bi pri vrhu. Vratite se dogodine na Prokurative sa nekon pismom kao nekad al moderno nesto slicno ovoj pjesmi a i decki obavezno da imaju svoj part ko sto su vecinom imali u 80tima. Veliki pozdrav svim dragim ljudima i naravno bendu Magazinu. Pozdrav aus Deutschland. Kad cete opet malo ovamo? Love it.

  • nun-čake brus li, čak noris 13.10.2016.

    Đe si jaranice el trebaš zagonđiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare